Sport

SCM Craiova pierde la Kristiansand prima manșă a finalei EHF! Returul e vineri

05.05.2018 | 19:34
SCM Craiova pierde la Kristiansand prima mansa a finalei EHF Returul e vineri

Kristiansand – SCM Craiova LIVE STREAM Finala Cupei EHF. Finala Cupei EHF îşi va consuma pe 5 mai, de la ora 18:00, primul episod. După un parcurs peste toate aşteptările SCM Craiova se află la distanţă de numai două jocuri de câştigarea primului trofeu european în istoria sportului din Bănie. A fost aproape Craiova Maxima la fotbal în 1982, când, fără să piardă vreo manşă, a ratat finala Cupei UEFA cu Anderlecht, făcând în penultimul act două remize cu marea Benfica, 0-0 la Lisabona, 1-1 în Oltenia, golul primit acasă fiind fatal.

UPDATE, ora 19:35 / SCM Craiova a pierdut, sâmbătă, în deplasare,  prima manșă a finalei Cupei EHF, scor 26-22, în fața formației norvegiene Kristiansand. Oltencele au stat tot timpul aproape de adversare, dar au avut o cădere ușoară în finalul meciului și norvegiencele s-au distanța la patru goluri. Returul va avea loc la Craiova, vineri 11 mai, de la ora 19:30.


UPDATE, ora 19:31 / SCM Craiova a pierdut meciul tur, cu scorul de 26-22.


UPDATE, ora 19:24 / Diferența de două goluri se menține, norvegiencele conduc cu 21-19.


UPDATE, ora 19:16 / Kristiansand s-a distanța din nou la două goluri, scor 19-17.


UPDATE, ora 19:09 / SCM Craiova s-a apropiat la un singur gol. În minutul 45, norvegiencele conduc cu 16-15.


UPDATE, ora 19:02 / Kristiansand se menține în avantaj în minutul 40, scor 16-14.


UPDATE, ora 18:58 / Diferența de două goluri se păstrează, norvegiencele conducând cu 15-13.


UPDATE, ora 18:38 / Scorul la pauză de 12-10 pentru Kristiansand.


UPDATE, ora 18:30 / Oltencele au avut o perioadă neagră și norvegiencele s-au distanța la 10-6 în minutul 25.


UPDATE, ora 18:21 / În minutul 20, cele două formații se află în continuare la egalitate, scor 6-6.


UPDATE, ora 18:15 / Norvegiencele au revenit și în minutul 15 au restabilit egalitatea, scor 4-4.


UPDATE, ora 18:10 / SCM Craiova are un debut excelent în Norvegia și în minutul 10 conduce cu 4-2.


UPDATE, ora 18:05 / În minutul 5 scorul este egal 2-2.


Kristiansand – SCM Craiova LIVE STREAM Finala Cupei EHF. De aceea, prezenţa echipei feminine de handbal în finala Cupei EHF, o echivalentă în acest sport a Cupei UEFA (Europa League de astăzi) în fotbal, a creat o uriaşă emulaţie în Bănie, fetele fiind încurajate şi de componenţii echipei de fotbal CSU Craiova. Toată lumea speră ca visul să devină realitate, dar partidele cu norvegiencele de la Kristiansand Vipers vor fi infernale. Norvegia reprezintă de ani buni forţa numărul 1 în handbalul feminin.

Kristiansand – SCM Craiova LIVE STREAM. Doar o singură formaţie a învins în Norvegia

Kristiansand – SCM Craiova LIVE STREAM Finala Cupei EHF. Foarte mult va conta ce se va întâmpla în prima manşă a finalei, care se va juca pe terenul lui Kristiansand. Norvegiencele au pierdut acasă în faza grupelor numai cu franţuzoaicele de la Issy. Sunt o echipă robustă, fără nici o jucătoare străină. Au un portar care are şi cetăţenia japoneză, dar este pe jumătate norvegiancă.

Kristiansand – SCM Craiova LIVE STREAM Finala Cupei EHF. Elevele lui Bogdan Burcea ştiu că va fi foarte greu la Kristiansand, dar sunt hotărâte să facă meciului vieţii, pentru ca la retur să poată avea cât mai multe şanse. În poartă tânăra Iulia Dumanska poate fi ajutată de veterana Florentina Stanciu, care a apărat fenomenal în semifinale. Valentina Ardean Elisei, Patricia Vizitiu sau Cristian Zamfir Florianu sunt jucătoare experimentate, care pot marca multe goluri într-o zi bună.