Sport

Kristianstad-Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin. 29-29, scor final. “Câinii” sunt calificaţi matematic din faza grupelor! “Ne dorim să terminăm pe locul 1!”

13.11.2019 | 21:33
KristianstadDinamo in Liga Campionilor la handbal masculin 2929 scor final Cainii sunt calificati matematic din faza grupelor Ne dorim sa terminam pe locul 1
ADVERTISEMENT

Meciul Kristianstad – Dinamo are loc miercuri, 13 noiembrie, cu începere de la ora 20:00, în etapa a 8-a a grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin. După primele șapte meciuri Dinamo este lider detașat, cu 12 puncte, 5 victorii și 2 egaluri, urmată de danezii de la GOG Gudme, 9 puncte și polonezii de la Wisla Plock, 7 puncte. Pentru a fi calificată matematic, ținând cont că au mai rămas trei etape de disputat, Dinamo ar mai avea nevoie de un punct din partidele cu Kristianstad, GOG Gudme, ambele afară și Chekhovskiye Medvedi acasă, în condițiile în care Wisla Plock ar învinge în toate trei jocurile. Ar fi egalitate de puncte și Dinamo are victorie și egal cu polonezii, deci ar merge mai departe.

UPDATE: Dinamo a făcut 29-29 în deplasarea din Suedia și s-a calificat matematic în barajul pentru optimi.

ADVERTISEMENT

”Este un meci tur – retur, iar dacă ne calificăm e posibil să jucăm iar cu Sporting Lisabona, iar apoi ne vom duela cu Barcelona sau PSG dacă reușim să trecem de Sporting. Noi avem sprijin din partea clubului și avem și ceva parteneri. Avem un buget de 1.200.000 de euro. Celelale echipe din Champions League au bugete mult mai mari decât avem noi. Ne așteptam să ne calificăm. Mai sunt două meciuri… Ne dorim să terminăm această grupă pe locul 1. Preferăm să jucăm la noi acasă pentru că nicărieri nu ne simțim la fel de bine ca la noi acasă. Ne-am chinuit pentru că am jucat la Brașov, Călărași, Buzăm, iar apoi am pus la cale un proiect și an de an am crescut puțin câte puțin”, a spus Ovidiu Semen, manager Dinamo.


UPDATE, FINAL: 29-29! Dinamo e CALIFICATĂ! 


UPDATE, min 50: Scorul este 23-23


UPDATE; min 38: 19-18 pentru Krstianstad.


UPDATE. La pauză, Dinamo conduce cu doar un singur gol diferenţă. 17-16


UPDATE, min 24. “Câinii” se desprind! 15-12!


UDPATE, min 15: Dinamo conduce cu 10-9. Meciul e în continuare extrem de echilibrat


UPDATE, min 7: scorul e 5-5. Cele două echipe au mers cap la cap în acest debut de partidă.


Kristianstad – Dinamo Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Însă acesta este genul de scenariu științifico-fantastic, pentru că e greu de crezut că Dinamo va mai pierde primul loc, nu calificarea și, oricum, elevii lui Constantin Ștefan vor să rămână neînvinși și după deplasarea din Suedia. Meciul Kristiansand – Dinamo se joacă miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20:00 și va fi televizat pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Aveți și varianta de acces pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut o evoluție excepțională, în timp ce adversara de miercuri e demult în afara oricător calcule,cu doar 4 puncte acumulate în 7 jocuri, dar a produs o mare surpriză runda trecută, făcând egal la Gudme, în Danemarca, rezultat ce poate ajuta pe Wisla Plock în lupta pentru locul 2. La București Dinamo nu a câștigat la scor, a fost 28-25, dar era abia în primele etape ale preliminariilor. Inițial, Kristianstad a fost creditată drept una dintre favorite și prin faptul că este antrenată de experimentatul tehnician Ljubomir Vranjes.

Kristianstad – Dinamo. Bucureștenii conduc autoritar grupa D

Constantin Ștefan crede că Dinamo poate face performanță în Ligă

Dinamo are capacitatea de a se impune și la retur, cu o echipă foarte bine pusă la punct în toate compartimentele. Are doi portari absolut senzaționali, El Heidarirad și El Missaoui, o linie de atac în care Kuduz, Bannour sau Nantes sunt redutabili, iar pivotul Mamdouh nu poate fi anihilat nici măcar de doi oameni.

ADVERTISEMENT
Kristianstad – Dinamo. Constantin Ștefan, arhitectul acestui Dinamo

Constantin Ștefan a declarat că echipa sa va juca toate partidele rămase la aceeași intensitate ca și până acum, pentru a demonstra că Dinamo este cu adevărat cea mai bună echipă din grupă. Cu grupul de care dispune el consideră că Dinamo poate face sezonul acesta o performanță deosebită, având șanse să treacă de optimi.