Sport

Dinamo, umilită de Kristianstad! “Dulăii”, la unul dintre cele mai slabe jocuri din ultimii ani

27.10.2020 | 23:07
Dinamo umilita de Kristianstad Dulaii la unul dintre cele mai slabe jocuri din ultimii ani
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut clar meciul din Suedia împotriva lui Kristianstad, scor 33-20. “Dulăii” au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din ultimii ani și începutul în EHF Europa League este unul de coșmar, cu zero puncte după primele două etape. 

Kristianstad a controlat meciul de la un capăt la altul, iar la fel ca și în meciul cu Sporting Lisabona, Dinamo a fost incapabilă să reacționeze. Atacul nu a mers deloc, Kuduz, Bannour și Shebib fiind responsabili de niște ratări greu de imaginat.

ADVERTISEMENT

Absența lui Constantin Ștefan de pe bancă se simte. Time-out-urile lui Sebastian Bota au fost inutile și nu au schimbat nimic în meci. Singurul plus al lui Dinamo în acest meci se numește Octavian Bizău, cu 6 goluri în 7 aruncări.


Kristianstad – Dinamo 31-22

FINAL de meci! Dinamo este umilită cu 22-31 pe terenul lui Kristianstad și înregistrează a doua înfrângere în grupele EHF European League. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri din ultimii ani pentru “Dulăi”

ADVERTISEMENT

Min. 55 (30-18): Finalul de meci va fi foarte liniștit. Suedezii și-au impus jocul în această seară și Dinamo nu a condus niciodată în meci.

Min. 50 (27-16): Ghionea ratează și de la 7 metri și în acest moment diferența este de 11 goluri

ADVERTISEMENT

Min. 47 (26-16): Diferenţa se măreşte şi suedezii se duc la 10 goluri diferenţă. Neverosimil

Min. 45 (24-16): Suedezii se duc la 8 goluri după o prestaţie de nerecunoscut a lui Dinamo. “Dulăii”, doar 16 goluri până acum

Min. 40 (20-15): Suedezii păstrează un avans de cinci goluri Kuduz şi Humet au ratat din poziţii foarte bune

ADVERTISEMENT

Min. 35 (19-13): “Dulăii” nu se regăsesc în acest meci. Suedezii pedepsesc fiecare greşeală şi se duc la şase goluri, cea mai mare diferenţă

Start în repriza secundă!

PAUZĂ (16-12): Dinamo este condusă la patru goluri în Suedia după o primă repriză modestă.

Min. 25 (13-10): Nilsson este eliminat după ce i-a dat un cot violent în gură lui Bizău

Min. 22 (11-9): Suedezii păstrează două goluri avans, însă Dinamo pare să îşi fi revenit şi este în joc

Min. 15 (8-6): Dinamo se apropie de la -4 goluri la -2. Missaoui a avut două intervenţii salutare, Shebib şi Bizău au redus diferenţa

Min 10 (5-3): Ghionea şi Bizău au reuşit să reducă din handicap în superioritate numerică

Min. 6 (4-1): Suedezii au un început bun de meci şi se desprind la trei puncte

Start de meci!


Kristianstad – Dinamo Live stream Digi Sport şi Telekom Sport

Partida Kristianstad – Dinamo se joacă marţi, 27 octombrie, de la ora 21:45 acasă la formaţia suedeză şi este televizată în direct de posturile Digi Sport şi Telekom Sport. Aveţi şi varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Cele două echipe sunt cunoştinţe vechi, ele aflându-se şi sezonul trecut în aceeaşi grupă dar în Liga Campionilor. Câinii au câştigat la Bucureşti cu 28-25 şi au încheiat la egalitate, 29-29 partida din Suedia, după ce au ratat printre degete victoria în ultimul minut.

Infectaţii cu coronavirus nu au revenit încă în echipă şi nici antrenorul principal

Din păcate nici unul dintre aceştia nu a urcat în avionul pentru Suedia, întrucât nu li s-a încheiat perioada de carantină. Aşa că echipa va fi condusă în continuare de secundul Sebastian Bota şi va avea aceeaşi componenţă de la meciul cu Sporting Lisabona.

Dinamo vine după o victorie la scor în faţa lui CSM Bucureşti în campionat, în timp ce Kristianstad a obţinut acasă rezultatul pe care ni-l dorim şi noi marţi seară, adică a pierdut la un gol în faţa celor de la GUIF, primul eşec după şapte partide. Într-un fel, pentru că la echipele de club sunt foarte mulţi jucători străini, Kristianstad – Dinamo e şi un fel de miniduel Suedia – România, cel mare, în preliminarii de Euro, la nivel de naţionale fiind programat pe 5 noiembrie.

Ante Kuduz aşteptat să fie arma decisivă

Nu este un meci uşor, după cum recunoştea şi experimentatul Valentin Ghionea, revenit acasă după mulţi ani petrecuţi în străinătate, însă Dinamo are un lot care îi permite să abordeze toate meciurile la victorie iar forma excelentă arătată de slovenul Ante Kuduz în meciul cu CSM ar putea fi cheia unui rezultat pozitiv şi în Suedia.

Casele de pariuri sunt extrem de prudente în privinţa cotelor pentru acest meci. Ambele echipe au primit 2,05 pentru victorie, semn că nu există o formaţie favorită. Repetarea unui egal, ca în sezonul trecut, înseamnă o cotă de 8,50.

 

ADVERTISEMENT