Fotbal international

Colegul lui Andrei Radu de la Genoa a ajuns la un acord cu AC Milan! “Diavolii” plătesc o avere pentru fotbalistul momentului în Serie A

22.01.2019 | 21:46
Colegul lui Andrei Radu de la Genoa a ajuns la un acord cu AC Milan Diavolii platesc o avere pentru fotbalistul momentului in Serie A

Krzysztof Piatek, colegul lui Andrei Radu de la Genoa, a ajuns la un acord cu AC Milan. Atacantul polonez a avut un sezon de excepţie la formaţia antrenată de Cesare Prandelli, unde a marcat 19 goluri în cele 21 de meciuri jucate în toate competiţiile din actuala stagiune.

Gazzetta dello Sport a anunţat marţi că Genoa şi AC Milan au ajuns la acord, iar Krzysztof Piatek va fi transferat în schimbul a 35 de milioane de euro plus bonusuri. Miercuri, atacantul de 23 de ani este aşteptat să facă vizita medicală. Conducătorii milanezilor au încercat să scadă suma prin includerea lui Andrea Bertolacci în tranzacţie, însă oficialii clubului Genoa nu au fost de acord.

Krzysztof Piatek a ajuns la un acord cu AC Milan. Ce salariu va avea pe “San Siro”

Krzysztof Piatek a ajuns la un acord cu AC Milan, iar atacantul polonez va avea un salariu de două milioane de euro pe sezon la formaţia de pe “San Siro”. Fotbalistul de 23 de ani s-a mai aflat pe lista lui Real Madrid, FC Barcelona sau Juventus. Internaţionalul polonez a fost transferat de Genoa în vara anului trecut, când italienii au plătit patru milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la KS Cracovia, formaţie la care joacă în prezent Cornel Râpă şi Sergiu Hanca.

Krzysztof Piatek a ajuns la un acord cu AC Milan
Krzysztof Piatek a ajuns la un acord cu AC Milan

De-a lungul carierei, Krzysztof Piatek a jucat la Lechia Dzierzoniow, Zaglebie Lubin, KS Cracovia şi Genoa. În actualul sezon din Serie A, atacantul de 23 de ani a înscris 13 goluri pentru formaţia antrenată de Cesare Prandelli, ocupând locul doi în topul celor mai buni marcatori. Internaţionalul polonez a fost întrecut în această ierarhie de Fabio Quagliarella (Sampdoria), Cristiano Ronaldo (Juventus) şi Duvan Zapata (Atalanta), toţi trei reuşind să marcheze câte 14 goluri. Pentru echipa naţională a Poloniei, Krzysztof Piatek a jucat două meciuri şi a înscris o singură dată, în poarta Portugaliei, într-un meci din Liga Naţiunilor.