Premier League

Kun Aguero a intrat în istorie cu golul marcat în poarta lui Liverpool. Video

03.01.2019 | 23:07
Kun Aguero a intrat in istorie cu golul marcat in poarta lui Liverpool Video

Manchester City – Liverpool se joacă în runda cu numărul 21 din Premier League. Duelul de pe Etihad Stadium este unul important pentru lupta la titlu. Scorul a fost deschis de Kun Aguero, care a ajuns astfel să marcheze în poarta lui Liverpool în toate cele 7 meciuri de pe teren propriu, întrând în istoria primei ligi din Anglia.

Prima repriză nu a avut foarte multe ocazii de poartă, ambele echipe preferând să se asigure că nu își lasă adversarul să se apropie cu mingea de propriul careu. Cu toate acestea, Mancheste City a avut mai mult posesia. Sadio Mane a ratat o ocazie uriașă pentru Liverpool în minutul 18, când mingea șutată de el a lovit bara din stânga porții lui Ederson, iar unul dintre fundași a șutat-o în goalkeeper în încercarea de a îndepărta pericolul. Era să fie autogol, balonul ducându-se către poartă, de unde a fost respins de pe line de unul dintre fundașii lui City.

Kun Aguero a marcat în toate cele 7 meciuri jucate împotriva lui Liverpool pe teren propriu

Kun Aguero a marcat astfel în toate cele 7 partide jucate pe teren propriu împotriva lui Liverpool (7 goluri), având o rată de reușită de 100%, cea mai mare din istoria Premier League. Doar Andy Cole (11 goluri) și Thierry Henry au reușit să marcheze de mai multe ori împotriva lui Liverpool de-a lungul timpului. De asemenea, Aguero a ajuns la 250 de goluri marcate în întreaga sa carieră prin reușita din meciul contra “cormoranilor.”