Fotbal intern

Kurt Gross, fostul jucător de la Poli Iaşi, a murit! Anunţul făcut de moldoveni

27.12.2018 | 11:32
Kurt Gross fostul jucator de la Poli Iasi a murit Anuntul facut de moldoveni
Kurt Gross, fostul fotbalist de la Poli Iași care a murit la vârsta de 81 de ani

Kurt Gross, fostul jucător al echipei Poli Iaşi, a murit la vârsta de 81 de ani, iar anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării din Copou. Acesta a făcut parte din prima echipă a Iaşiului care a reuşit promovarea în prima ligă din România, iar pe parcursul carierei a mai jucat penru Dinamo Bacău.

Mai mult, Kurt Gross a fost antrenor al grupării Poli Iaşi în anii 80, atunci când a fost secundul lui Gh. Constantin. Oficialii echipei pregătite de Flavius Stoican nu l-au îndepărtat de la club, ci Kurt Gross a continuat să lucreze pentru moldoveni până în ultima zi.

Iată anunţul făcut de Poli Iaşi în legătură cu moartea lui Kurt Gross

“Născut în 1937, Kurt Gross a făcut parte din prima echipă a Iașului care a reușit promovarea pe prima scenă fotbalistică a României.
A jucat pentru CSMS Iași și Dinamo Bacău, a fost antrenor al Politehnicii în perioada de glorie din anii ’80 fiind secundul lui Gh. Constantin.
A continuat să lucreze în cadrul clubului până în ultima zi.
În aceste momente triste, Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași, prin reprezentanții săi, jucători, antrenori,conducere executivă și administrativă, își exprimă compasiunea față de familia îndoliată și este aproape de aceasta.
Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul postat de Poli Iaşi pe pagina oficială a clubului.

Anunțul făcut de Poli Iași în legătură cu decesul lui Kurt Gross

Kurt Gross a contribuit la primii pași făcuți de Daniel Pancu în fotbal. Actualul antrenor al lui Rapid București a debutat pe postul de portar sub comanda lui Kurt Gross.