Fotbal international

Kyle Walker e acuzat că ar fi petrecut cu două prostituate în timpul izolării! Amenda uriaşă pe care o poate primi de la club

06.04.2020 | 10:36
Kyle Walker e acuzat ca ar fi petrecut cu doua prostituate in timpul izolarii Amenda uriasa pe care o poate primi de la club
ADVERTISEMENT

Kyle Walker, fundașul lui Manchester City, a creat un scandal de proporții în Anglia și este acuzat că a petrecut cu două prostituate la doar câteva ore după ce le-a cerut oamenilor să stea în casă și să păstreze distanța socială.

Kyle Walker a fost acuzat că a petrecut cu două prostituate în timpul izolării

Kyle Walker a produs un scandal monstru în Anglia și este acuzat că a petrecut cu două prostituate, chiar dacă el îi rugase pe oameni să stea în casă și să păstreze distanța socială, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Louise McNamara este dama de companie care a făcut publică dezvăluirea în cotidianul britanic „The Sun”, iar mai mult decât atât aceasta i-a făcut și o poză lui Kyle Walker, care a ajuns în ziar.

Louise susține că nu știa despre cine este vorba. Ea împreună cu o altă colegă au fost chemate să meargă la o petrecere organizată de doi bărbați, iar ulterior a aflat că unul dintre ei este fotbalist.

ADVERTISEMENT

„Este vorba de un client de lux și vrea ceva de calitate”, a fost mesajul primit de Louise prin telefon, iar aceasta a mers împreună cu o prietenă, cu un taxi.

  • 29 de ani a împlinit Kyle Walker pe 28 mai

Kyle Walker nu scapă nepedepsit

Manchester City  a luat „foc” atunci când a văzut în ziar fapta jucătorului său și l-a amendat cu 250.000 de lire sterline pe fundaș pentru escapada sa, pe lângă prejudiciul de imagine.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Kyle Walker a jucat în 30 de meciuri pentru Manchester City, în toate competițiile și a reușit să înscrie un gol și să ofere patru pase decisive.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Kyle Walker, conform transfermarkt.com