Fotbal international

Kylian Mabppe, premiul pentru cel mai bun jucător în Franța! Neymar a luat alt ”trofeu”: Rihanna

20.05.2019 | 15:08
Kylian Mabppe premiul pentru cel mai bun jucator in Franta Neymar a luat alt trofeu Rihanna

Atacantul brazilian Neymar a petrecut alături de cântăreața Rihanna, în timp ce coechipierul său Kylian Mabppe era desemnat cel mai bun jucător al sezonului din Ligue 1. Starul sud-american al celor de la Paris Saint-Germain a refuzat să meargă la ceremonia organizată duminică seară de Uniunea naţională a fotbaliştilor profesionişti din Franța.

Neymar, petrecere cu Rihanna în seara în care Mbappe devenea cel mai bun

Paris Saint-Germain a câștigat la pas titlul de campioană în Ligue 1 și a dominat gala premiilor acordate de Uniunea naţională a fotbaliştilor profesionişti din Franța. Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului, dar marele absent de la ceremonie a fost Neymar, brazilianul preferând să meargă la o petrecere alături de celebra solistă Rihanna.

Mai mult, internaționalul brazilian a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Rihanna și în care a scris: ”Regină și femeie puternică”. Neymar nu a precizat locul unde a fost făcută poza, dar postarea lui a devenit imediat virală, atacantul primind aproximativ 2,5 milioane de aprecieri la zece ore după ce împărtășit cu fanii săi cu cine a petrecut duminică seară.

Neymar într-un duel pentru balon cu Pierre Lees Melou în meciul PSG - Nice
Neymar într-un duel pentru balon cu Pierre Lees Melou în meciul PSG – Nice

Neymar a fost inclus în echipa ideală a sezonului din Ligue 1

Neymar a fost nominalizat la titlul de cel mai bun jucător al anului la gala UNFP, dar a pierdut trofeul în favoarea coechipierului său Kylian Mbappe. În schimb, el a prins echipa ideală a sezonului din Ligue 1, alături de alți cinci jucători de la Paris Saint-Germain, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Marco Verratti și Kylian Mbappe. Deși e suspendat pentru ultimele două meciuri ale sezonului, Neymar nu a plecat încă în Brazilia pentru a pregăti Copa America, care se va desfășura în perioada 14 iunie – 7 iulie.

Duminică, starul brazilian în vârstă de 27 de ani și-a lansat parfumul cu o reclamă TV demnă de premiile Oscar. Clipul de un minut şi 35 de secunde al parfumului Diesel “Spirit of the Brave” spune povestea atacantului, de la meciurile jucate în favelele din Brazilia şi până la statutul de vedetă a lui Paris Saint-Germain. De-a lungul carierei, Neymar a semnat peste 30 de contracte de sponsorizare, brazilianul legându-şi imaginea de mai multe branduri importante.