Sport

Kylian Mabppe vine adversar pe Santiago Bernabeu înainte de transferul la Real Madrid. Sergio Ramos joacă împotriva fostei sale echipe

În urma repetării tragerii la sorți a optimilor UCL s-a stabilit că Real Madrid va întâlni PSG și asta înseamnă că înainte de a îmbrăca tricoul ”gacticilor, Kylian Mbappe va veni ca adversar pe Santiago Bernabeu.
13.12.2021 | 18:34
Kylian Mabppe vine adversar pe Santiago Bernabeu inainte de transferul la Real Madrid Sergio Ramos joaca impotriva fostei sale echipe
ADVERTISEMENT
13-12-2021
16:35

Sergio Ramos, nerăbdător să se întoarcă pe Bernabeu

Imediat după repetarea tragerii la sorți a optimilor de finală ale Champions League, Sergio Ramos a vorbit despre duelul pe care actuala sa echipă, PSG, îl va avea cu fosta sa formație, Real Madrid.

”Am aflat când am ajuns acasă. Inițial știam de Manchester United, era o confruntare drăguță, dar tragerea la sorți nu a fost valabilă. Este un amestec de senzații, mi-aș fi dorit să nu am această confruntare cu Real. Dar a veni acasă după ce nu am apucat să-mi iau rămas bun este foarte îmbucurător. Mi-aș fi dorit să fie altfel, dar așa stau lucrurile.

Soarta este capricioasă. Mi-ar fi plăcut să jucăm cu o altă echipă. Știți cât de mult iubesc Madridul, suporterii și asta nu se va schimba niciodată. Este timpul să înfrunt prezentul: sunt jucător la PSG și o să-mi apăr echipa.

Voi face tot ce pot pentru a trece mai departe. Madridul trece printr-o perioadă bună, dar mai sunt câteva luni până la acele meciuri. E rândul meu să-mi apăr interesele, iar acestea sunt legate de PSG”, a declarat Ramos, conform As.

UEFA a comis o eroare uriașă la prima tragere la sorți și a fost nevoită să repete întreaga procedură după ce fanii și presa internațională au făcut un scandal monstru.

La a doua încercare, ghinionista de serviciu a fost gruparea condusă de Florentino Perez. În loc să întâlnească Benfica Lisabona, așa cum se stabilise în primă fază, spaniolii vor trebui să se confrunte cu colosul Franței.

ADVERTISEMENT

Santigo Bernabeu îl așteaptă pe Kylian Mbappe, dar francezul vine ca adversar al lui Real Madrid

PSG – Real Madrid va fi un duel pe cinste între două dintre cele mai bune formații, dar cel mai așteptat moment este de văzut cum va fi primit Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, locul unde ar trebui să ”aterizeze” din vară.

Starul francez a spus în mai multe rânduri că și-a dorit să vină în capitala Spaniei încă de la începutul sezonului, însă parizienii nu au vrut să-i dea drumul în ciuda faptului că în vară îl vor pierde gratis pe campionul mondial.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez a încercat în ultima perioadă de mercato să dea lovitură și să-l ia pe Mbappe, încercând să evite o concurență acerbă ce se va isca după ce atacantul va intra în ultimele șase luni de contract, dar s-au lovit de refuzul celor de la PSG deși oferta era una amețitoare: 200 de milioane de euro.

Leonardo a cerut sancționarea spaniolilor

De la această ofertă a pornit un scandal uriaș între cele două mari cluburi. Primul care a reacționat a fost directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo. Brazilianul a cerut ca Real Madrid să fie sancționată pentru că au luat legătură cu un jucător aflat sub contract.

ADVERTISEMENT

”Cei de la Madrid dezmint acest lucru, dar cred că lucrează de doi ani ca să-l semneze. Ar trebuie să fie pedepsită pentru acest lucru. Nu au respect pentru Mbappe. El nu este un fotbalist oarecare.

Vorbim de unul dintre cei mai buni din lume. Dorinţa noastră este să-i prelungim contractul. Nimic nu s-a schimbat în planul nostru. Mbappe este perfect pentru PSG, alături de Messi şi Neymar”, a spus Leonardo la un eveniment în Italia.

ADVERTISEMENT

Mbappe nu mai vrea la Paris

Reacția lui Florentino Perez a venit imediat. ”Cluburile care sunt deținute de state nu-și vând jucătorii. E o nebunie. Acum oferim 200 de milioane de euro pentru un singur jucător și ei nu-l vând. E mai bine când își termină jucătorii contractele”, a spus boss-ul madrilenilor.

Nici Kylian Mbappe nu a stat departe de tot acest iureș, iar la începutul lunii octombrie a recunoscut fățiș că și-a dorit să plece la Real Madrid. ”Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate.

Nu am apreciat faptul că au spus ‘Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august’. Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, spunea atacantul francez.

Încurajat de afirmațiile atacantului, Perez a anunțat că noutăți despre venirea lui Mbappe la Real Madrid vor fi la începutul anului, ceea ce înseamnă că internaționalul francez își va da acordul de transfer după ce va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG.

În ce tabără va fi Mbappe la momentul dublei manșe?

Până atunci, însă, Kylian Mbappe va trebui să vină ca adversar pe Santiago Bernabeu, deoarece PSG a picat cu Real Madrid la tragerea la sorți a optimilor de finală ale Champions League.

În acest moment pare clar un singur lucru. Că sunt șanse minime ca PSG să-i dea drumul golgheterului său în această iarnă, deoarece asta ar însemna că Mbappe ar deveni adversarul actualei sale formații și o piedică imensă în calea visului lui Nasser Al-Khelaifi de a aduce trofeul Champions League la Paris.

Cel mai probabil, PSG îl va pierde gratis în vară pe Kylian Mbappe. Singura ”scăpare” ca parizienii să scoată o sumă de bani din plecarea atacantului este să-i dea drumul în iarnă, iar Real Madrid să accepte ca acesta să nu joace în duelul din optimi. Dar acest lucru pare de domeniul fantasticului la acest nivel.

ADVERTISEMENT