Fotbal international

Noul PRINŢ de Monaco. ”Este mai bun decât Messi şi Ronaldo!”

Kylian Mbappe continuă să facă senzaţie pentru AS Monaco, uimind toată Europa! Francezul în vârstă de 18 ani a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează de două ori într-o fază...
13.04.2017 | 13:50
Noul PRINT de Monaco Este mai bun decat Messi si Ronaldo
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe continuă să facă senzaţie pentru AS Monaco, uimind toată Europa! Francezul în vârstă de 18 ani a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează de două ori într-o fază eliminatorie a Ligii Campionilor!

Mbappe a marcat de două ori în victoria pe care AS Monaco a reuşit-o pe terenul lui Dortmund, scor 3-2, punând echipa antrenată de Leonardo Jardim în postura de a avea un retur mult mai liniştit. Marcând, Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr fotbalist (18 ani şi 113 zile) care punctează de două ori într-o astfel de fază a Ligii Campionilor. Recordul de cel mai tânăr fotbalist care marchează într-o fază eliminatorie îi aparţine lui Bojan, care a marcat pentru Barcelona, la numai 17 ani şi şapte luni.

ADVERTISEMENT

Este cerut insistent de fanii lui Arsenal şi Chelsea

Un număr impresionant de suporeri ai lui Chelsea şi Arsenal au scris mesaje pe Twitter în care le cere oficialilor să cumpere noua senzaţie a fotbalului mondial. Kylian Mbappe are cifre senzaţionale în acest sezon. Mai exact, a marcat 21 de goluri şi a trimis cinci pase decisive în 34 de apariţii, în toate competiţiile. Impresionante sunt şi cifrele din Ligue 1. A fost titular în 11 meciuri din campionat şi a marcat de 12 ori! Ce-i drept a şi intrat de 11 ori din postura de rezervă. Aşa cum era de aşteptat, Mbappe a atras atenţia celor mai importante echipe din Europa, majoritatea din Premier League. Fanii lui Arsenal şi Chelsea forţează acest transfer, postând nenumărate mesaje pe Twitter.

twitter

Jumătate din Europa l-a dorit când avea 11 ani!

Nu este deloc surprinzător cât de ”frumos” a crescut Kylian Mbappe, mai ales că atunci când avea 11 ani, mai multe echipe din Europa au vrut să-l cumpere! Monaco a avut câştig de cauză, transferându-l de la INF Clairefontaine. Academia lui Monaco l-a crescut, iar Leonardo Jardim a fost antrenorul care la promovat la prima echipă, când acesta nici măcar nu împlinise 16 ani! Acum, toată Europa s-a îndrăgostit de el. Numele lui este pe buzele tururor. Ale fanilor, ale antrenorilor, ale agenţilor, ale coechipierilor şi ale adversarilor! În momentul de faţă, doar Robert Lewandowski are cifre mai bune ca Mbappe! Pe lângă talentul său incredibil, francezul este calm şi mult mai matur decât alţi copii la vârsta lui. Monaco nu poate fi mai fericită în acest moment. Are un jucător care marchează pe bandă rulandă, dar şi o mină de aur. Valoare lui Mbappe creşte de la o prestaţie bună la alta, iar orice echipă vrea să-l cumpere la vară trebuie să scoată o sumă considerabilă de bani. Poate chiar 100.000.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Este mai bun la 18 ani ca Henry, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo!

Americanii de la ESPN i-au făcut o caracterizare care-l flatează pe Kylian Mbappe! Aceştia îl consideră pe atacantului Monaco mult mai bun decât erau Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Therry Henry la 18 ani! Asta nu înseamnă că poate avea o carieră la fel de impresionată ca a celor trei, însă are un start impresionant! Planul lui AS Monaco este să-l mai ţină încă doi ani la echipă, însă va conta foarte mult ce fel de oferte va primi în această vară… În momentul de faţă, Mbappe este cotat la 10.000.000 de euro, însă în urmă cu şase luni, valoarea sa era de doar 1.000.000 de euro! În cazul în care ar fi ”scos” pe piaţa de tranferuri de Monaco, licitaţia nu are cum să înceapă de la o sumă mai mică de 50.000.000 de euro!

Real Madrid, favorită să-l cumpere!

Kylian Mbappe a atras atenţia unor case de pariuri din Anglia, care i-au creat pariuri speciale francezului. ”La ce echipă se va transfera” este cel mai interesant pariu oferit de bookmakeri. Conform acestora, cele mai mari şanse să-l transfere pe ”Prinţul de Monaco” îl are Real Madrid. ”Galacticii” au cotă 1,85 pentru un eventual transfer. Chelsea este a doua favorită, fiind cotată cu 8,00. Barcelona este şi ea implicată în acest pariu, însă în vederea caselor de pariuri, Kylian Mbappe are şanse minime să ajungă pe ”Nou Camp”.

ADVERTISEMENT

Cotele pentru transferul lui Mbappe:
Real Madrid 1,85
Chelsea 8,00
Bayern 10,00
Manchester City 10,00
Barcelona 12,00
Arsenal 14