Fotbal international

Kylian Mbappe a decis pentru ce echipă va juca: “Vom ajunge la o concluzie”

25.02.2021 | 18:49
Kylian Mbappe a decis pentru ce echipa va juca Vom ajunge la o concluzie
ADVERTISEMENT

Se pare că fotbalistul lui PSG, Kylian Mbappe, a decis pentru ce echipă va juca în viitor. Ademenit de oferte de la mai multe cluburi importante din Europa, prelungirea contractului avut de Mbappe pe Parc des Princes a devenit ținta principală a clubului parizian.

Înțelegerea lui Mbappe cu PSG expiră la finalul sezonului următor, ceea ce le dă speranțe celor de la Real Madrid în cursa de a-l convinge pe francez să semneze cu formația de pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, este încrezător că Mbappe va semna în curând o prelungire cu parizienii alături de celalalt superstar al echipei, brazilianul Neymar.

Kylian Mbappe a decis pentru ce echipă va juca: “Vom ajunge la o concluzie”

“Am fost surprins de unele discuții referitoare la Mbappe. El încă are un sezon întreg rămas în contract. Statutul său în club devine din ce în ce mai important și are tot mai multe responsabilități.

ADVERTISEMENT

Discutăm de ceva timp cu el și a venit momentul să luăm o decizie. De asemenea, discutăm și cu Neymar. Sunt sigur că vom ajunge la o concluzie”, a declarat directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, în Le Parisien.

Pe lânga liderii din atacul lui PSG, Leonardo dorește să continue colaborarea și cu Juan Bernat și Angel Di Maria, jucători esențiali la nivelul lotului. Mbappe a costat-o pe PSG 145 de milioane de euro în 2017, atunci când a fost transferat de la AS Monaco.

ADVERTISEMENT

Liverpool și Real Madrid, pe urmele lui Mbappe

Liverpool și Real Madrid se află în cursă pentru a obține semnătura lui Kylian Mbappe, însă, formația de pe Bernabeu pare să aibă un mic avantaj în fața “cormoranilor”. Mbappe ar fi încântat să ajungă la cel mai titrat club din fotbalul european, fapt admis de campionul mondial în trecut.

De cealaltă parte, Liverpool are nevoie să vândă un jucător din compartimentul ofensiv pentru a obține banii necesari pentru Mbappe, cea mai viabilă opțiune fiind Mo Salah. Egipteanul pare dispus să accepte ideea unui transfer departe de Anfield după ce a cucerit tot ce se putea alături de “cormorani”.

ADVERTISEMENT

“Nu avem nicio îndoială că Mbappe este unul dintre cei mai mari jucători din lume în pofida tinereţii lui. El a reuşit deja lucruri extraordinare. PSG i-a oferit lui Mbappe toate mijloacele de care are nevoie ca să fie fericit. Trebuie să-i arătăm încredere ca şi club şi el ne va da tot ce avem nevoie. Cred că totul se va clarifica curând”, a declarat Mauricio Pochettino despre situația lui Mbappe.

  • 111 goluri a marcat Mbappe în 154 de meciuri pentru PSG
ADVERTISEMENT