Sport

Kylian Mbappe a dezvăluit motivul pentru care a fost scos de pe teren în Franța – Portugalia, la EURO 2024: “Asta i-am zis antrenorului”

La pauza din prelungiri în meciul cu Portugalia, Kylian Mbappe a fost scos de pe teren și acesta a dezvăluit și motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.
06.07.2024 | 15:21
Kylian Mbappe a dezvaluit motivul pentru care a fost scos de pe teren in Franta  Portugalia la EURO 2024 Asta iam zis antrenorului
Kylian Mbappe a fost scos de pe teren în sferturi la EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Kylian Mbappe a fost scos de pe teren în meciul cu Portugalia este unul firesc. Atât jucătorul, cât și selecționerul Franței, Didier Deschamps, au făcut dezvăluiri despre momentul de la pauza prelungirilor.

Motivul pentru Kylian Mbappe a fost scos de pe teren în meciul cu Portugalia. “Asta i-am zis antrenorului”

Suporterii Franței nu se așteptau ca starul lor să fie scos de pe teren în meciul cu Portugalia, însă Kylian Mbappe a mărturisit motivul pentru care acesta a fost schimbat. Iar acest lucru nu are legătura cu accidentarea la nas din meciul cu Austria.

ADVERTISEMENT

Noul jucător de la Real Madrid i-a liniștit pe fanii francezi imediat după duelul cu lusitanii din sferturi și a dezvăluit că oboseala și-a spus cuvântul. Mbappe s-a simțit foarte obosit încă de la finalul celor 90 de minute, dar a încercat să tragă de el pentru a termina partida.

Însă, după primele 15 minute din prelungiri, starul Franței și căpitanul echipei l-a anunțat pe selecționer că vrea să încheie meciul. Astfel, înaintea reprizei secunde a prelungirilor, Didier Deschamps l-a introdus pe Bradley Barcola în locul lui Mbappe.

ADVERTISEMENT

“La sfârșitul celor 90 de minute vorbisem deja cu antrenorul. Am decis să încercăm. Dar la pauză, în prelungiri, i-am spus că nu mă mai simt bine, că sunt prea obosit. Cred că trebuie să treci peste asta.

Când ești căpitan, trebuie mai presus de toate să fii mereu implicat și să fii alături de colegii tăi. Întotdeauna am spus înainte de competiții că orice s-ar întâmpla, important este că noi câștigăm.

ADVERTISEMENT

Oamenii au crezut că este o glumă, dar iată-ne. Am marcat un singur gol, dar suntem în semifinale și încă sunt foarte fericit”, a declarat Kylian Mbappe după meci.

Didier Deschamps a confirmat declarația căpitanului

La conferința de presă de la finalul partidei, Didier Deschamps a discutat despre situația lui Kylian Mbappe și despre oboseala sa, astfel că selecționerul a confirmat declarația starului Franței.

ADVERTISEMENT

“Kylian a fost întotdeauna sincer cu mine și cu grupul, așa că a fost firesc să aduc sânge proaspăt. Este obosit, evident. Din punct de vedere muscular, nu este ușor prin tot ceea ce a trecut și cu toate eforturile pe care le-a depus. El știe că nu este în vârful formei sale”, a spus Didier Deschamps, potrivit celor de la GetFootball.com.

  • 2,03 este cota MAXBET pentru pronosticul „anbele marchează” la meciul Spania – Franța

ADVERTISEMENT