Sport

Kylian Mbappe a „dinamitat” vestiarul naționalei Franței! Alegerea de a rămâne la PSG a deteriorat relația de prietenie cu Karim Benzema

Kylian Mbappe (23 de ani) a ales să continue la Paris cel puțin până în vara lui 2025, refuzând astfel oferta lui Real Madrid. Decizia n-a fost deloc pe placul lui Benzema, iar apele sunt agitate la echipa națională.
30.05.2022 | 13:31
Kylian Mbappe a dinamitat vestiarul nationalei Frantei Alegerea de a ramane la PSG a deteriorat relatia de prietenie cu Karim Benzema
Prietenii Kylian Mbappe și Karim Benzema, „certați” din cauza alegerii primului de a rămâne la PSG. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe va mai rămâne încă trei sezoane la Paris Saint-Germain, după ce a acceptat prelungirea contractului. Pe Parc des Princes, superstarul francez va avea un salariu stagional de 60 de milioane de euro. Decizia lui Mbappe nu a picat bine printre liderii naționalei „cocoșului galic”, în special lui Karim Benzema (34 de ani).

Tenisuni în vestiarul naționalei Franței. Kylian Mbappe l-a supărat pe Karim Benzema

Presa din Hexagon scrie că decizia lui Kylian Mbappe de a semna prelungirea contracului cu PSG a generat valuri de nemulțumire nu doar la Real Madrid, echipă care era aproape sigură că îl va transfera pe atacantul francez, ci și în vestiarul campioanei mondiale.

ADVERTISEMENT

Alegerea lui Mbappe l-a supărat cel mai tare pe Karim Benzema, unul dintre prietenii superstarului campioanei Franței. Se pare că cei doi au încercat să lămurească problema și să dea de înțeles că apele sunt liniștite, dar răul pare deja făcut, spre îngrijorarea selecționerului naționalei Franței, Didier Deschamps.

Totul a început săptămâna trecută, înaintea meciului cu Metz, scor 5-0, când PSG a oficializat prelungirea înțelegerii cu Kylian Mbappe. Pentru Real Madrid, decizia francezului a fost un surprizătoare, având în vedere că, în ultima perioadă, erau semnale tot mai clare că atacantul va alege transferul pe Santiago Bernabeu. Din momentul în care Mbappe și-a pus semnătura pe contractul cu parizienii, relația cu prietenul Benzema s-a răcit brusc.

ADVERTISEMENT

Dialog de la distanță între cele două vedete: „Îi voi explica de ce am rămas la PSG” / „Nu are de-a face cu fotbalul”

Golgheterul Ligii Campionilor din acest sezon a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rapperul Tupac alături de unul din prietenii care l-au trădat de-a lungul carierei, iar replica lui Kylian Mbappe nu a întârziat să apară.

„Am văzut mai mulți jucători de la Real Madrid postând anumite chestii. Lucrurile nu stau chiar așa. Nu am nimic de spus acum. Desigur, când voi merge la echipa națională, îi voi explica lui Karim de ce am rămas la PSG, pentru că avem o relație bună”, a declarat Kylian Mbappe, pentru Marca.

ADVERTISEMENT

Câștigător al UEFA Champions League după finala cu Liverpool și principalul favorit la cucerirea Balonului de Aur în 2022, Karim Benzema a avut și el un mesaj care să mascheze tensiunile dintre el și Mbappe.

„Nu am nimic cu Mbappe sau cu altcineva. Nu există așa ceva. Dacă vă uitați la mine pe Instagram, sunt zeci de poze cu Tupac. E rapperul meu favorit. Nu are nimic de-a face cu fotbalul. Acesta sunt lucruri de internet.

ADVERTISEMENT

Trăim în realitate, realitatea este aici. Nu a fost o fotografie ca să transmit un mesaj. Dacă am ceva de spus cuiva, îi spun în față acelei persoane”, a mărturisit Karim Benzema, la microfonul El Chiringuito.

Chiar dacă nu vor avea să joace împreună la Real Madrid, Karim Benzema și Kylian Mbappe se vor revedea curând la naționala Franței, care se pregătește pentru debutul în Liga Națiunilor. Amândoi sunt se numără printre cei 24 de fotbaliști convocați de Didier Deschamps pentru cvadrupla cu Danemarca, Croația și Austria din perioada 3-13 iunie.

ADVERTISEMENT