Sport

Kylian Mbappe a provocat încă un scandal la PSG. Între atacant și Neymar totul s-a rupt. ”Vagabondul acesta nu-mi pasează”

Mariajul dintre Kylian Mbappe și vicecampioana Franței PSG este tot mai aproape să se destrame. Ultima reacție a atacantului față de vedeta Neymar, spune totul despre tensiunea de pe Parc des Princes.
26.09.2021 | 22:25
Kylian Mbappe a provocat inca un scandal la PSG Intre atacant si Neymar totul sa rupt Vagabondul acesta numi paseaza
ADVERTISEMENT

Patronul trupei de pe Parc des Princes, Nasser Al Khelaifi, visează degeaba să aibă cea mai performantă echipă din lume.

Prin achiziția lui Lionel Messi PSG are acum cea mai spectaculoasă tripletă ofensivă: Messi – Mbappe – Neymar. Mai trebuie ca aceștia să și joace împreună.

ADVERTISEMENT

Mbappe furios pe Neymar

Fără Lionel Messi în primul 11, din cauza unei accidentări pe care argentinianul a suferit-o la genunchi, PSG s-a impus cu 2-0 în meciul cu Montpellier.

Golgheterul parizienilor, Kylian Mbappe, nu a mai înscris și a fost înlocuit în minutul 88 cu Icardi. Imediat ce s-a așezat pe banca de rezerve, Mbappe a rămas o vreme calm.

ADVERTISEMENT

La scurt timp Draxelr a marcat golul de 2-0 din pasa lui Neymar, iar atacantul, fără să știe că este filamat izbucnit confesându-se colegului său Idrissa Gueye: ”Vagabondul acesta nu-mi pasează”, a spus Mbappe.

Reacția campionului mondial cu naționala Franței este justificată. Pe parcursul meciului cu Montpellier a avut mai multe demarcări excelente, dar brazilianul a preferat să țină de minge, sau să paseze către alți coechipieri.

ADVERTISEMENT

Relația de prietenie dintre Neymar și Messi este arhicunoscută. Cum argentinianul nu s-a remarcat prin nimic de când a semnat cu PSG, atitudinea brazilianului poate fi interpretată ca un gest ”amical” de a-l ține în umbră pe Mbappe care a avut un start de sezon exploziv, cu 4 goluri în primele 5 etape.

Mbappe e pe picior de plecare de la PSG

Kylian Mbappe nu ascunde faptul că își dorește o nouă provocare și din acest motiv evită să-și pună semnătura pe un nou contract cu PSG, în ciuda ofertelor astronomice făcute de parizieni.

ADVERTISEMENT

Visul atacantului de 22 de ani este să îmbrace tricoul celor de la Real Madrid, da ofertele spaniolilor pentru fotbalist au fost refuzate de oficialii de pe Parc des Princes.

Între timp, pe fir au intrat cei de la Manchester City. Finanțatorul Mansour bin Zayed Al Nahyan le-a transmis managerilor ”cetățenilor” să facă tot ce este posibil ca Mbappe să ajungă sub comanda lui Pep Guadiola.

Kylian Mbappe este evaluat la 160 de milioane de euro și va rămâne liber de contract la sfârșitul actualului sezon. Pentru că a refuzat să semneze un nou acord cu PSG, fanii vicecampioanei Franței l-au huiduit copios la primul meci din noul sezon.

ADVERTISEMENT