Sport

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său la PSG după eliminarea din Liga Campionilor: „E singurul lucru care contează pentru mine”

Starul lui Paris Saint-Germain nu se lasă afectat de eliminarea din Liga Campionilor. Când decide dacă pleacă de pe Parc des Princes.
09.03.2023 | 20:44
Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul sau la PSG dupa eliminarea din Liga Campionilor E singurul lucru care conteaza pentru mine
Kylian Mbappe a marcat 30 de goluri în acest sezon. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG a fost din nou eliminată în optimile de finală ale UEFA Champions League, după 0-2 cu Bayern Munchen, însă Kylian Mbappe rămâne la fel de motivat.

Ce a spus Kylian Mbappe după eliminarea din Liga Campionilor: „Dacă această eliminare îmi poate afecta viitorul?”

Starul naționalei Franței nu a reușit să marcheze în „dubla” cu Bayern Munchen, însă consideră că nemții au o echipă extrem de puternică: „Bayern are o echipă construită pentru a câștiga Liga Campionilor”.

ADVERTISEMENT

În acest moment, atacantul în vârstă de 24 de ani e de părere că PSG și-a atins limitele: „La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este însă potențialul nostru maxim”.

Kylian Mbappe a fost extrem de sincer și rămâne concentrat și după acest eșec major: „Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat”.

ADVERTISEMENT

În privința viitorului său, Mbappe spune că nu se gândește la plecare și o decizie finală va lua abia în vară: „Dacă această eliminare îmi poate afecta viitorul? Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea”.

Kylian Mbappe, cel mai bun sezon din carieră la PSG

Kylian Mbappe a reușit 30 de goluri și opt pase decisive în 31 de meciuri, cele mai bune cifre din carieră, devenind și cel mai bun marcator din toate timpurile pentru PSG.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt, Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2025, însă se vorbește din ce în ce mai mult de plecarea sa la Real Madrid, însă este dorit și de alte cluburi mari din Europa.

PSG e lider în Ligue One, 63 de puncte, la opt distanță de Olympique Marseille și are șanse mari să cucerească un nou titlu de campioană, cel mai important obiectiv rămas.

ADVERTISEMENT

  • Cota NETBET pentru PSG: 1,81 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Brest – PSG