Sport

Kylian Mbappe, amenințat cu moartea. Pictura starului francez a fost vandalizată

Iminenta plecare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid nu-i lasă indiferență pe fanii francezi, iar starul de la Paris Saint-Germain a primit amenințări cu moartea.
11.01.2022 | 10:15
Kylian Mbappe amenintat cu moartea Pictura starului francez a fost vandalizata
ADVERTISEMENT

”Galacticii” și-au exprimat extrem de clar intenția de a-l aduce pe internaționalul francez, iar președintele Florentino Perez a anunțat că  primele vești vor veni la începutul anului 2022, dar acestea întârzie să apară.

Totuși, parizienii nu concep să-și piardă vedeta și au pus la cale un plan prin care să-l convingă pe atacant să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară.

ADVERTISEMENT

Amenințare cu moartea pentru Kylian Mbappe

Până va decide unde va juca din sezonul viitor, Kylian Mbappe trece prin clipe mai puțin plăcute, după ce pictura murală care care i-a fost dedicată în oraşul Bondy, localitatea sa natală, a fost vandalizată și au existat chiar și amenințări cu moartea.

Conform presei franceze, pe uriașa pictură a apărut un mesaj pe care scrie ”Mbappe, eşti mort”. Poliția deschis o anchetă în acest caz, dar se crede că este vorba de fani ai formației PSG supărați că jucătorul este aproape de o plecare de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Pe aceeași pictură au fost scrise insulte și la adresa fostului primar din Bondy, Sylvine Thomassin. Femeia, care va candida din partea stângii pentru un nou mandat la alegerile de la sfârșitul acestei luni, a depus o plângere la poliție în acest sens.

Mbappe, enigmatic cu privire la viitorul său

La finalul anului trecut, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său sportiv, dar a refuzat să ofere detalii despre echipa pentru care va juca. Fotbalistul a precizat doar că va evolua pentru un club mare.

ADVERTISEMENT

Este o afirmație care poate fi înțeleasă în mai multe chei. Ar putea fi vorba în continuare de Real Madrid și atacantul să păstreze doar suspansul până la trecerea duelului pe care PSG îl are cu ”galacticii” în optimile Champions League.

Sau, la fel de bine, ar putea fi vorba despre un joc al internaționalului francez de 22 de ani în care să implice cât mai multe cluburi potente din Europa și astfel din această bătălie să obțină un salariu mult mai mare.

ADVERTISEMENT

PSG face totul să-l păstreze

Deși a spus în mai multe rânduri că visează să joace la gruparea de pe Santiago Bernabeu, Kylian Mbappe a ținut să precizeze că va încheia actualul sezon la PSG, formație alături de care vrea să câștige toate trofeele.

În încercarea de a-l convinge să semneze prelungirea contractului, șefii vicecampioanei Franței au apelat și la o latură emoțională a lui Mbappe, punându-l în contact direct cu Luis Ferrer, omul care l-a adus de la AS Monaco la PSG.

”Rămâi aici, Paris este orașul tău, Cupa Mondială se apropie cu pași repezi, câștigă mai întâi aici și vei avea timp să te transferi. Mai stai 3 sau 4 ani aici și apoi poți să mergi la Madrid. Ai timp. E mai bine să pleci de pe cai mari”, i-ar fi spus Ferrer lui Mbappe.

ADVERTISEMENT