Fotbal international

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid în 2021! Planul pentru transferul atacantului francez

07.04.2020 | 14:18
Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid in 2021 Planul pentru transferul atacantului francez
Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid în 2021! Planul pentru transferul atacantului francez. Foto: Lasi TV Life.com
ADVERTISEMENT

Dacă în acest an e greu de crezut că, fie şi după ce pandemia de coronavirus va fi biruită, Real Madrid ar putea da o mare lovitură galactică, în schimb vara anului 2021 poate aduce un asemenea transfer de senzaţie pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe este dorit de Real Madrid

La capitolul nume sonore tot la ceea ce pot spera fanii los blancos în acest an este sosirea francezului Paul Pogba de la Manchester United, dar acesta nu mai e socotit un jucător galactic, scăzând-i mult şi preţul în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Dar în vara lui 2021 poate sosi la Madrid un fotbalist care îşi doreşte această mutare şi care este cu adevărat un star de categoria în care au intrat brazilianul Ronaldo, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham sau Cristiano Ronaldo, mai ales.

Are contract cu PSG până în 2022

Este vorba de cel mai scump jucător din lume înainte de criza uriaşă provocată în toată lumea de COVID 19 , internaţionalul francez de la PSG, Kylian Mbappe, care va avea 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Mbappe cu parizienii se întinde până în vara lui 2022. Mbappe este nemulţumit de faptul că echipa nu reuşeşte să facă nimic impresionant în Europa, mulţumindu-se să fie numărul 1 doar în Hexagon, unde domină clar şi prin prisma valorii net superioare a lotului.

Francezul îşi doreşte să joace la clubul unde a activat idolul său, Cristiano Ronaldo

Mbappe a spus-o în mai multe rânduri că el nu va rămâne la PSG dacă lucrurile nu se vor schimba, în sensul în care echipa sa să aibă un cuvânt greu de spus în Champions League, acolo unde abia la a patra încercare s-a reuşit anul acesta accederea în sferturi de finală.

ADVERTISEMENT

Apoi este de notorietate afinitatea jucătorului pentru Real Madrid, poate şi ca urmare a faptului că la acestclub a activat idolul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo.

Nu se are bine cu antrenorul Thomas Tuchel

Mbappe nu a ascuns nici un moment faptul că relaţiile sale cu antrenorul german Thomas Tuchel sunt departe de a fi idilice şi că ar fi încântat să aibă şansa de a lucra sub comanda compatriotului său Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii e clar că PSG nu îl va putea obliga să semneze un nou contract, deşi sigur îi vor oferi un supersalariu ca să rămână şi atunci decât să îl piardă un an mai târziu pe nici un euro mai bine ţl vând ân vara lui 2021, putând spera la o sumă în jur de 250 de milioane euro.

ADVERTISEMENT