Fotbal international

Kylian Mbappe bate orice record! Viteza fabuloasă atinsă la meciul cu Marseille. Video

08.02.2021 | 18:00
Kylian Mbappe bate orice record Viteza fabuloasa atinsa la meciul cu Marseille Video
Kylian Mbappe bate orice record! Viteza fabuloasă atinsă la meciul cu Marseille (hepta)
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe pare hotărât să bată orice record, iar asta s-a văzut pe teren la meciul cu Marseille, unde a atins o viteză fabuloasă la faza în care a marcat primul gol al partidei.

Mulți dintre fanii actuali din fotbal l-ar numi pe Kylian Mbappe cel mai rapid fotbalist de pe planetă, iar atacantul francez și-a dovedit calitatea în “Le Classique”. În cel mai important derby din Ligue 1, PSG s-a impus cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

Francezul a atins, în momentul de vârf al sprintului, 36 de km/h conform presei din Franța. Doar Inaki Williams de la Bilbao și Alphonso Davies de la Bayern se mai pot lăuda cu o astfel de performanță în sezonul actual.

Kylian Mbappe bate orice record! Viteza fabuloasă atinsă la meciul cu Marseille

Mbappe a marcat primul gol al partidei în care PSG s-a impus cu scorul de 2-0, după un contraatac legat perfect de parizieni pe filiera Icardi – Verrati – Di Maria. Sprintul francezului a înregistrat 36 km/h, o viteză record în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

PSG traversează un moment unic în ultimele sezoane din campionatul intern. După 24 de partide disputate, este abia pe locul al treilea, cu 51 de puncte acumulate, la 1 punct în spatele lui Lyon, și la 3 de liderul Lille.

La momentul actual recordul de viteză în fotbal îi aparține lui Alphonso Davies, cu 36.5 km/h, reușiți în sezonul trecut la un meci al lui Bayern Munchen. Interesant este faptul că pe locul secund se află Achraf Hakimi, 36.2 km/h, care evolua la Borussia Dortmund atunci când a reușit recordul tocmai împotriva bavarezilor.

ADVERTISEMENT

PSG speră să îl păstreze pe Mbappe la echipă

PSG încearcă să îl convingă pe starul francez să își prelungească înțelegerea, iar vestea că Neymar a ales să rămână la club poate reprezenta un factor decisiv în decizia finală a lui Mbappe.

“Este o veste extraordinară că Neymar va continua la Paris, toată lumea cunoaște importanța lui la echipă. Sper că va reuși să scrie istorie pentru acest club în anii care urmează”, a declarat Mbappe despre opțiunea lui Neymar de a rămâne pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Atacantul parizienilor a comentat și meciul câștigat cu rivala de la OM: “Am început bine. Am reușit să marcăm rapid și să controlăm ritmul partidei din acel moment. Este o evoluție bună într-un meci foarte important. Personal sper să evoluez și mai bine pe viitor, am un ritm mai ridicat în această parte a sezonului, urmează un vârf de formă”, a declarat Mbappe la finalul partidei.

 

 

ADVERTISEMENT