Sport

Kylian Mbappe, dat de gol de un fost coechipier de la PSG. Cât de mare este obsesia starului francez pentru Cristiano Ronaldo

Kylian Mbappe (24 de ani), vedeta lui PSG, e obsedată de Cristiano Ronaldo (37 de ani). Cine l-a dat de gol pe atacantul francez.
08.01.2023 | 12:57
Kylian Mbappe dat de gol de un fost coechipier de la PSG Cat de mare este obsesia starului francez pentru Cristiano Ronaldo
Kylian Mbappe s-a antrenat în 2013 cu Ronaldo la Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este idolul lui Kylian Mbappe, iar starul naționalei Franței a făcut o adevărată obsesie pentru portughez.

Cristiano Ronaldo, obsesia lui Kylian Mbappe: „Mă întreba mereu”

Jese Rodriguez, fostul coechipier al lui Mbappe la PSG, a vorbit despre obsesia atacantului pentru Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

„La PSG, Mbappe mă întreba mereu despre Real Madrid și Cristiano Ronaldo. Zilnic vorbeam despre cum e să joci cu Ronaldo. Mereu a fost idolul lui, mereu a vorbit despre el”, a declarat mijlocașul spaniol conform AS.com.

Jese Rodriguez Ruiz a crescut la academia lui Real Madrid și a jucat pentru echipa mare între 2013 și 2016. PSG a plătit nu mai puțin de 25 de milioane de euro pentru extrema strângă, iar Jese a jucat inițial doar la echipa a doua a parizienilor, după care a ajuns la prima echipă.

ADVERTISEMENT

A fost apoi împrumutat la Stoke City, Real Betis și Sporting Lisabona, până în 2020 când și-a încheiat contractul. Acum evoluează în Turcia la Ankaragucu.

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG și să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Deși mai are doi ani contract cu PSG, Kylian Mbappe își dorește să plece la Real Madrid și să aibă același parcurs precum Cristiano Ronaldo, idolul său.

ADVERTISEMENT

E celebră fotografie cu puștiul Mbappe, înconjurat în camera sa numai de postere ale lui Cristiano Ronaldo din perioada în care juca la Real Madrid: „Mi-a marcat tinereţea. Aveam postere cu el în camera mea. Este un jucător pe care l-am adorat. Avea un talent de bază, dar cu toată munca pe care a oferit-o s-a transformat într-o legendă”.

Deși este coleg cu Lionel Messi, Kylian Mbappe îl consideră pe Cristiano Ronaldo cel mai bun fotbalist al planetei, așa cum i-a lăsat de înțeles și pe Instagram: „La aniversarea mea de 14 ani am fost și m-am antrenat o săptămână cu Real Madrid. Am fost norocos, pentru că i-am cunoscut pe Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo, i-am văzut și pe ceilalți jucători. A fost genial. Când eram puști eram disperat după Cristiano Ronaldo. Îl imitam în tot ce făceam pe teren, l-am și cunoscut dealtfel”.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe mai are șansa să îl întâlnească pe teren pe Cristiano Ronaldo doar la nivel de echipe naționale sau în meciuri amicale.


  • 1,66 este cota NETBET pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” la meciul PSG – Angers

ADVERTISEMENT