Sport

Kylian Mbappe, decizie definitivă în privința viitorului său. A anunțat unde va juca în stagiunea următoare

În ultima vreme au reapărut discuțiile despre o posibilă plecare al lui Kylian Mbappe de la PSG, iar starul francez a anunțat public ce decizie a luat privind viitorul său.
29.05.2023 | 10:00
Kylian Mbappe decizie definitiva in privinta viitorului sau A anuntat unde va juca in stagiunea urmatoare
În ultima vreme au reapărut discuțiile despre o posibilă plecare al lui Kylian Mbappe de la PSG, iar starul francez a anunțat public ce decizie a luat privind viitorul său. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 24 de ani și-a trecut în plamares al cincilea titlu de campion în Ligue 1 cu formația pariziană, după remiza înregistrată în weekend pe terenul lui Strasbourg, în penultima etapă.

Decizia lui Kylian Mbappe cu privire la viitorul său

La scurt timp după ce s-a încoronat din nou campion, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său și a dezvăluit că decizia sa este de a rămâne în continuare la PSG și speră să câștige trofee pentru colosul francez.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna mi-am dorit să câștig și să marchez istoria campionatului. În ciuda ambiției mele, nu am crezut întotdeauna că pot câștiga atât de repede. Sunt foarte fericit. Nu trebuie să neglijăm acest titlu care ne permite să fim propulsați în vârful fotbalului francez.

Suntem foarte mândri, facem parte din echipa care a făcut istorie la PSG. Nu vorbim despre viitorul meu? Mult mai bine. Sunt fericit, am contract, anul viitor voi fi aici și voi fi foarte fericit”, a declarat Mbappe, conform Foot Mercato.

ADVERTISEMENT

Mbappe, mulțumiri pentru Leo Messi

Vicecampionul mondial a fost prezent la cea de-a 31-a ediție a Trofeelor ​​UNFP, acolo unde a primit din mâna selecționerul Didier Deschamps, premiul pentru cel mai bun jucător din Ligue 1.

”Aș dori să îi felicit pe colegii mei de echipă și pe jucătorii de la Lens care au avut un sezon superb. Pe Jonathan David care a marcat o mulțime de goluri. Îi mulțumesc lui Leo Messi care mi-a permis să am acest sezon.

ADVERTISEMENT

Este un privilegiu să joci la PSG cu astfel de jucători. De asemenea, le mulțumesc oamenilor din umbră care ne ajută să câștigăm”, a spus Kylian Mbappe, după ce a primit pentru a patra oară consecutiv trofeul de cel mai bun jucător din Ligue 1.

Conducătorii lui PSG caută un atacnt pe placul lui Mbappe

În ultima perioadă s-a scris foarte că atacantul este nemulțumit de tot ce se întâmplă la PSG, că regretă faptul că în vara trecută a refuzat-o pe Real Madrid și ar vrea să-și forțeze plecarea pe Santiago Bernabeu în perioada de mercato.

ADVERTISEMENT

Însă, parizienii fac tot ce le stă în putere să-l păstreze. Conștienți că Leo Messi nu va mai rămâne pe Parc des Princes, aceștia încearcă să-i găsească un înlocuitor care să fie pe placul lui Kylian Mbappe. Iar unul dintre numele vehiculate este cel al portughezului Goncalo Ramos.

O altă variantă care a apărut în presa internațională este aducerea atacantului Victor Osimhen, campion cu Napoli. Informațiile ar fi că președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, încearcă să-l atragă pe nigerianul de 24 de ani cu un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, adică mai mult decât dublu față de ce primește la Napoli (4,5 milioane de euro).


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,06 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3” la meciul PSG – Clermont

ADVERTISEMENT