Fotbal international

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG! Suma colosală pe care o pune la bătaie Real Madrid pentru golgheterul Cupei Mondiale. Update

Kylian Mbappe (24 de ani), starul naționalei Franței, e decis să nu mai continue la Paris Saint-Germain și are deja trei oferte.
21.12.2022 | 15:04
Kylian Mbappe vrea sa plece de la PSG Suma colosala pe care o pune la bataie Real Madrid pentru golgheterul Cupei Mondiale Update
Kylian Mbappe își termină contractul cu PSG în vara lui 2024. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
21-12-2022
13:13

Real Madrid pregătește un miliard de euro pentru a-l aduce pe Mbappe

Kylian Mbappe este hotărât să plece de la PSG după ce a făcut o Cupă Mondială de excepție, iar Real Madrid și-a regândit strategia și pregătește o ofertă colosală pentru atacantul de 24 de ani.

Mbappe i-a refuzat pe ”galactici” în vară și și-a prelungit contractul cu campioana Franței, însă există o clauză care îi permite să plece în vara anului 2023 dacă își dorește pentru o sumă de 150 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță.

Conform Gazzetta dello Sport, Florentino Perez, președintele madrilenilor a trecut peste ”trădarea” din vară și este pregătit să cheltuie nu mai puțin de un miliard de euro pentru aducerea vicecampionului mondial.

Madrilenii sunt gata să-i ofere lui Mbappe un contract pe patru sezoane în care să câștige numai din salariu 630.000.000 de euro, ceea ce înseamnă că venitul anual ar fi de peste 150 de milioane de euro.

În total, întreaga afacere, cu tot cu comisioane și taxe, ar urma să o coste pe Real Madrid aproximativ un miliard de euro, dar Perez este convins că va recupera banii în scurt timp din marketing.

Kylian Mbappe, marele pierzător al finalei Campionatului Mondial din Qatar în care a marcat de patru ori, vrea să plece de la Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe e foarte afectat de pierderea finalei și vrea din nou să plece de la PSG

Kylian Mbappe e gata să înceapă negocierile cu șeicii pentru a pleca de la Paris la finalul sezonului, conform jurnaliștilor spanioli de la Sport.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Franței nu ar vrea să mai continue nefiind mulțumit de proiect sportiv de Parc des Princes.

Sursa citată precizează că atacantului i s-a promis că echipa va fi construită în jurul lui, pentru a-i pune toate calitățile în valoare și randamentul său să fie maxim.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a împlinit 24 de ani pe data de 21 decembrie, iar jucătorul și-a mai alinat din tristețea pierderii finale cu un tort. A postat fotografia pe pagina oficială de Instagram: „Mulțumesc tuturor pentru toate mesaje!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Kylian Mbappe este dorit de trei echipe din Premier League

Kylian Mbappe își pregătește deja plecarea care ar putea surveni la finalul sezonului, iar golgheterul Campionatului Mondial din Qatar este deja dorit de nu mai puțin de trei echipe.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul ar fi pe lista lui Manchester United, Chelsea și Liverpool, cei trei granzi din Premier League.

Decizia ar fi fost luată de francez încă dinainte de Campionatul Mondial, însă Mbappe le-a promis șeicilor lui PSG că nu va face valuri precum Cristiano Ronaldo și va contribui la imaginea pozitivă a turneului final din Qatar.

ADVERTISEMENT

Nici varianta Real Madrid nu e exclusă

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, îl dorește în continuare pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, iar negocierile ar putea fi reluate.

Negocierile cu PSG nu vor fi deloc ușoare ținând cont, că Mbappe tocmai și-a prelungit contractul, scadent în vara lui 2024.


  • 1,38 este cota NETBET pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la partida PSG – Strasbourg

ADVERTISEMENT