Sport

Kylian Mbappe devine personaj de benzi desenate! Francezul a decis deja numele cărții și și-a făcut propria editură pentru a o publica

Kylian Mbappe își lansează autobiografia, sub forma unei cărți de benzi desenate. Surpriza pregătită fanilor a fost dezvăluită chiar de avocata sa, Delphine Verheyden.
14.10.2021 | 11:11
Kylian Mbappe devine personaj de benzi desenate Francezul a decis deja numele cartii si sia facut propria editura pentru a o publica
Mbappe își lansează autobiografia, sub forma unei cărți de benzi desenate. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dornic să le dezvăluie fanilor din întreaga lume povestea vieții lui, cu nenumăratele dificultăți pe care le-a înfruntat până să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, Kylian Mbappe se pregătește pentru lansarea autobiografiei, sub forma unei cărți de benzi desenate. Iar surprizele nu se opresc aici.

Cum toate încercările de a convinge marile edituri să-i publice opera au fost sortite eșecului, starul francez a hotărât să-și ducă proiectul la bun sfârșit prin propriile forțe. Așa a luat naștere o nouă editură, denumită sugestiv „KM”, care va tipări peste 300.000 de exemplare.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe își lansează autobiografia, sub forma unei cărți de benzi desenate

Intitulată sugestiv „Je m’appelle Kylian (n.r. Mă numesc Kylian)”, cartea va spune, prin intermediul benzilor desenate, „povestea și dificultățile prin care a trebuit să treacă Kylian Mbappe pentru a deveni un fotbalist de nivel mondial”. Anunțul a fost făcut de avocata sa, Delphine Verheyden, într-un interviu acordat recent.

În schimb, viitoarea destinație rămâne învăluită în mister. Dacă până mai ieri făcea presiuni asupra oficialilor lui PSG să reia negocierile cu Florentino Perez în vederea transferului său la Real Madrid, acum pare hotărât să rămână alături de Messi și Neymar.

ADVERTISEMENT

Când Kylian a vrut să meargă la Real Madrid, tatăl lui nu a vrut să facă asta și i-a spus să aștepte până la Olimpiada din 2024, dar el a avut motivele lui și l-am suținut. Acum patru ani când a ales PSG, nu am vrut să meargă acolo, îmi era frică, dar a insistat și l-am ajutat.

Când PSG ne-a spus că rămâne (n.r. sezonul acesta), Kylian mi-a spus: ‘Mamă, vezi cu cine voi juca anul ăsta? Pentru a câștiga titluri, cel mai bine ar fi să rămân la echipă anul acesta‘”, a mărturisit mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari.

ADVERTISEMENT

Continuă scandalul după golul din finala Ligii Națiunilor. Verdictul lui Ion Crăciunescu

Deși au trecut câteva zile de la finala Ligii Națiunilor, golul prin care starul francez i-a adus Franței marele trofeu continuă să stârnească reacții negative în lumea fotbalului, din cauza unei poziții suspecte de ofsaid. Chestionat pe marginea subiectului, Ion Crăciunescu a dat verdictul, la Digi Sport: reușita nu ar fi trebuit să fie validată.

Jucătorul se află în poziție de ofsaid în momentul în care pleacă mingea, se afla mai în față, în mod cert. Acum, pe parcurs, în momentul în care mingea se deplasează spre el (n.r. – Mbappe), un apărător (n.r. – Eric Garcia) încearcă să joace mingea prin alunecare.

ADVERTISEMENT

Apărătorul atinge mingea, care ajunge apoi la jucătorul care era în poziție de ofsaid. Dacă apărătorul nu juca mingea, se considera că este ofsaid. Fundașul a vrut să joace mingea și a jucat-o defectuos, pentru că a atins-o.

Dacă el n-o atingea, atunci golul era anulat pentru ofsaid. Și eu am dubii dacă a atins-o sau nu, dar asta văd doar cei de la VAR. Mă induce în eroare faptul că mingea nu-și schimbă traiectoria.

Ca să înțeleagă toată lumea și să nu mai fie confuzie, una este când vine mingea dintr-un adversar, alta este să vină mingea de la un adversar și eu să încerc să joc mingea, să o degajez, dar nu reușesc și o lovesc foarte puțin.

Nu s-a semnalizat ofsaid la Mbappe pentru că devine ofsaid numai dacă ar obține un avantaj. El a obținut un avantaj numai după ce adversarul a jucat mingea. Nu contează dacă fundașul atinge sau joacă mingea.

Nu scrie nicăieri la regulament că trebuie să aibă fundașul mingea sub control pentru a nu fi ofsaid. A vrut să joace mingea, e clar, a fost greșeala lui. Nu se mai ia în calcul primul moment, când a plecat mingea. Asta e regula, n-ai ce să faci”, a explicat fostul arbitru internațional.

ADVERTISEMENT