Sport

Kylian Mbappe, coleg cu Emma Răducanu. Cu cine a semnat superstarul lui PSG. Foto

La fel ca Emma Răducanu, Kylian Mbappe a devint și el ambasador Dior. Superstarul lui PSG va fi reprezentantul masculin al casei franceze de modă și al parfumul său celebru „Sauvage”.
17.12.2021 | 15:16
Kylian Mbappe coleg cu Emma Raducanu Cu cine a semnat superstarul lui PSG Foto
Kylian Mbappe, coleg cu Emma Răducanu. Cu cine a semnat superstarul lui PSG. Foto (hepta,ro)
ADVERTISEMENT

Statutul de super vedetă în fotbalul internațional îi aduce lui Kylian Mbappe și numeroase contracte importante. Atacantul lui Paris Saint-Germain tocmai a semnat cu Dior, brand-ul francez desemându-l noul său ambasador global.

Atacantul în vârstă de 22 de ani va reprezenta celebra casă de modă din Franța, în ceea ce reprezintă garderoba masculină și va fi emblema parfumului pentru bărbați „Sauvage”.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a semnat cu Dior

„Sunt încântat să vă anunț că din acest moment fac parte oficial din echipa casei Dior.

Abia aștept să vă dezvălui colecțiile noastre de modă masculină, dar și parfumul Sauvage”, a scris Mbappe, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Anunțul a venit după ce Dior a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu Paris-Saint Germain. Designerul Kim Jones realizează deja ținutele oficiale ale fotbaliștilor și staff-ului lui Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe era deja fan al casei Dior, el fiind văzut în mai multe rânduri purtând hanorace și blugi din colecția Dior Kaws Bees, dar și costume, mai ales la aparițiile avute la ceremonia anuală de decernare a Balonului de Aurd.

Foarte pasionat de adidași, Mbappe a primit și o pereche de încălțări Air Jordan I High Dior, ediție limitată, dintr-o colecție care nu se mai găsește pe piață și care a servit drept cadou pentru aniversarea de 21 de ani a fotbalistului, în 2020.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, coleg cu Emma Răducanu

Superstarul francez va fi astfel coleg cu Emma Răducanu la Dior. Jucătoarea de tenis care a câștigat US open la doar 18 ani a semnat încă din toamnă un contract cu celebra casă de modă din Hexagon.

Britanica a fost desemnată ambasador Dior la doar o lună distanță de la câștigarea primului său Grand Slam din carieră.

ADVERTISEMENT

Răducanu reprezintă colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei ale casei de modă, precum și produsele sale de îngrijire a pielii și machiaj.

Nici nu e de mirare că sportiva cu origini românești a semnat cu Dior, având în vedere că, cu doar o săptămână înainte de anunț, în septembrie, ea a atras toate privirile la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to die”, purtând o rochie în stil grecesc, concepută de designerul Dior, Maria Grazia Chiuri.

ADVERTISEMENT