Sport

„Telenovela” Kylian Mbappe la Real Madrid, la final! Ce a decis jucătorul după dubla cu Reims

Real Madrid ar putea da lovitura pe piața transferurilor și pregătește o ofertă de nerefuzat pentru Kylian Mbappe.
30.08.2021 | 16:25
Telenovela Kylian Mbappe la Real Madrid la final Ce a decis jucatorul dupa dubla cu Reims
„Telenovela” Kylian Mbappe la Real Madrid, la final! Ce a decis jucătorul după dubla cu Reims
ADVERTISEMENT
30-08-2021
13:27

Kylian Mbappe rămâne la PSG: „Este jucătorul nostru!”

Real Madrid a încercat să îl transfere în această vară pe starul lui PSG și în presa internațională au apărut informații conform cărora spaniolii au făcut o ofertă de 160 de milioane de euro pentru francez.

Cu toate acestea, Mbappe va rămâne aproape sigur la PSG, mai ales că perioada de transferuri se încheie pe 31 august, iar antrenorul Mauricio Pochettino a dorit să spulbere orice dubiu în acest sens: „Kylian Mbappe este jucătorul nostru, știți că industria fotbalului este plină de zvonuri. Președintele nostru și directorul sportiv au fost foarte clari. Mbappe este cu noi. Sunt foarte fericit, este unul dintre cei mai importanți jucători din lume”, a fost mesajul clar al argentianului.

Mbappe a fost jucătorul meciului cu Reims, la partida de debut a lui Lionel Messi. Atacantul francez a înscris o dublă în victoria cu 2-0 și l-a eclipsat pe Messi: „3 puncte, 2 goluri…seara perfectă”, a scris acesta pe contul său de instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

25-08-2021
14:11

Leonardo recunoaște că Mbappe vrea să plece la Real Madrid

Directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, a recunoscut că superstarul Kylian Mbappe își dorește să plece la Real Madrid, însă a precizat că a refuzat oferta ”galacticilor” și nu va accepta ca jucătorul să părăsească gruparea liber de contract în vara viitoare.

”Kylian Mbappe vrea să meargă la Real Madrid și noi nu ne vom opune. Am spus NU primei oferte din partea Madridului, dar dacă condițiile noastre vor fi îndeplinite, vom vedea.

I-am făcut două oferte importante lui Mbappe: una la nivelul jucătorilor de top din lotul nostru, acum două luni, și alta peste acești jucători, foarte recent. Vrem să îi dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului nostru, dar nu deasupra lui.

Oferta oficială a celor de la Real Madrid este foarte departe de ce vrem noi pentru Kylian. Este în jur de 160 de milioane de euro. E mai puțin decât am plătit noi pe el în 2017.

Pare o strategie ca să obțină un NU din partea noastră, să arate că au făcut tot ce le stă în putință și să aștepte un an, ca să-l ia pe Mbappe gratis. Kylian ne-a promis mereu că nu va pleca niciodată pe degeaba.

Nu i-am deschis niciodată ușa lui Mbappe pentru a pleca. Niciodată. Lumea spune că eu am vrut să-l vând, și nu Nasser, dar noi doi credem același lucru. Suntem pe aceeași lungime de undă. Dar dacă un jucător vrea să plece, o va face în condițiile noastre. Nu avem în plan să vorbim din nou cu Real pentru Mbappe.

Perioada de transferuri se încheie pe 31 august, la miezul nopții. Vom proceda în felul următor: îl păstrăm și îi prelungim contractul. Dar nu îl vom lăsa să plece pentru mai puțin decât i-am plătit lui Monaco, când noi încă le mai datorăm bani”, a declarat Leonardo pentru RMC Sport.

24-08-2021
21:03

Real Madrid pune 160 de milioane de euro pe masă pentru Mbappe

Conform repututatului jurnalist italian Fabrizio Romano, Real Madrid a trimis o ofertă oficială pentru Kylian Mbappe: 160 de milioane de euro.

Ba mai mult, oficialii madrileni ar fi cerut chiar permisiunea clubului pentru a negocia direct cu jucătorul și au recunoscut că veridicitatea acestei oferte. 

Francezul tocmai a refuzat ultima ofertă a PSG de 25 milioane de euro anual și un contract valabil pe următoarele cinci sezoane cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, iar venirea lui Messi l-a făcut să își dorească și mai mult să joace pe Bernabeu.

Atacantul naționalei Franței ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu, însă președintele PSG-ului nici nu vrea să audă de o asemenea mutare.

Unsprezecele de vis al parizienilor ar putea rămâne fără o piesă importantă care să strălucească alături de Messi și Neymar, mai ales că jucătorul nu și-a prelungit contractul și mai are doar un an pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Real Madrid pregătește o ofertă incredibilă pentru Kylian Mbappe

Atacantul de 22 de ani al lui Paris Saint-Germain este evaluat la suma fabuloasă de 160 de milioane de euro, însă zilele sale în capitala Franței par numărate.

Conform AS.com, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pregătește o super ofertă pentru Kylan Mbappe, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul spaniol.

ADVERTISEMENT

Șeicul Al-Khelaifi ar putea fi nevoit să accepte oferta, mai ales că jucătorul ezită să își prelungească contractul. Real Madrid ar fi gata să trimită o ofertă de 120 de milioane de euro pentru starul lui PSG: „Kylian Mbappe este parizian şi este un jucător al lui PSG. Are o mentalitate de învingător. Nu am avut niciodată o echipă mai competitivă. Nu are nicio scuză să plece în altă parte”.

Florentino Perez i-a pregătit lui Mbappe o primă de instalare pe măsură

El Mundo Deportivo anunță că Florentino Perez i-a pus pe masă lui Kylian Mbappe o primă de instalare de 40 de milioane de euro, la care se va adăuga un salariu pe măsură.

ADVERTISEMENT

O altă nemulțumire a jucătorului ar fi faptul că are un salariu mai mic decât cele ale lui Neymar și Messi: „Nu m-ar mira dacă vine de acum la Real Madrid”, a declarat și Toni Kroos.

Neymar are un salariu de 30 de milioane de euro pe an, în timp ce Messi va câștiga 35 de milioane. De cealaltă parte, Mbappe are un salariu mult mai mic, de „doar” 19 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Negocierile pentru prelungirea contractului au înghețat din cauza transferului lui Messi la PSG

Negocierile pentru prelungirea acordului lui Kylian Mbappe au stagnat datorită transferulului lui Lionel Messi, iar francezul și-a arătat în trecut interesul de a juca pentru Real Madrid.

Kylian Mbappe a refuzat o ofertă de prelungire de 28 de milioane de euro pe sezon, cu nouă milioane peste salariul său actual.

„Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august. Real Madrid este conștientă că trebuie să ajungă la un acord amical cu Paris Saint-Germain”, a anunțat înainte de EURO 2020 jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Am investit foarte mult pentru a câştiga Liga Campionilor şi multe trofee. Neymar şi Mbappe nu au nicio scuză să plece. Avem tot ce ne trebuie să câştigăm această competiţie. Avem o echipă foarte bună. Trebuie să muncim mai mult în fiecare zi. Munca e secretul. – șeicul Nasser Al-Khelaifi

ADVERTISEMENT