Fotbal international

Kylian Mbappe, două momente speciale la semifinala Franța – Maroc. A mers în tribune să își ceară scuze de la un fan francez și a discutat minute în șir cu un adversar. Video

Franța și Maroc s-au întâlnit în semifinalele Cupei Mondiale, iar camerele de luat vederi au stat pe superstarul Kylian Mbappe.
14.12.2022 | 23:15
Kylian Mbappe doua momente speciale la semifinala Franta  Maroc A mers in tribune sa isi ceara scuze de la un fan francez si a discutat minute in sir cu un adversar Video
Franța și Maroc s-au întâlnit în semifinalele Cupei Mondiale, iar camerele de luat vederi au stat pe superstarul Kylian Mbappe. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Iar fotbalistul lui PSG a oferit două momente de neuitat înainte de primul fluier al arbitrului mexican Cesar Arturo Ramos.

Kylian Mbappe și Achraf Hakimi, îmbrățișări înaintea semifinalei de la Cupa Mondială

În momentul în care jucătorii se pregăteau să iasă pe teren pentru semifinala Franța – Maroc de la Cupa Mondială, Kylian Mbappe a dat cu ochii pe culoarul de la vestiare de coechipierul său de la PSG, Achraf Hakimi, adversarul său direct din acest meci.

ADVERTISEMENT

Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei doi îmbrățișându-se călduros după ce au făcut un salut special, iar apoi, cu zâmbetul pe buze, au stat de vorbă pentru câteva momente, chiar dacă în câteva momente urmau să se dueleze pentru un loc în marea finală.

Mbappe și Hakimi sunt foarte buni prieteni, cei doi apropiindu-se după transferul marocanului la PSG. Legătura dintre ei este una foarte strânsă. Se ajută reciproc, își fac vacanțele împreună, iar în avion sau autocar stau unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

În ianuarie, în timpul unui turneu la Doha, Kylian Mbappe posta pe twitter un mesaj video. ”Suntem aici pe stadion, Education City. 40.000 de oameni pot fi acolo. Sper că vom câștiga și după ce vom juca împotriva Marocului, trebuie să-mi distrug prietenul. Îmi va frânge inima un pic, dar acesta este fotbalul”, spunea starul francez. Răspunsul lui Hakimi n-a întârziat. Desigur, în glumă: ”O să mătur cu el”.

Mbappe a făcut groggy un spectator

Înaintea semifinalei împotriva Marocului, Kylian Mbappe a mai fost protagonistul unui moment delicat, dar care s-a încheiat cu bine. Starul Franței a expediat un șut care a trecut pe lângă poartă, iar balonul a ajuns să lovească direct în față un suporter al naționalei ”cocoșului galic”.

ADVERTISEMENT

Imediat ce și-a dat seama de cele întâmplate, atacantul lui Didier Deschamps a plecat în sprint spre peluza stadionului și și-a cerut scuze de la fanul care încă era groggy. Situația ar fi putut deveni gravă dacă spectatorul lovit nu era ținut de alți oameni din tribună pentru a nu se prăbuși.

Franța s-a calificat în finala Cupei Mondiale după ce a învins Maroc, scor 2-0, cu golurile realizate de Theo Hernandez și Kolo Muani. Naționala ”cocoșului galic” este la un singur pas de a-și apăra trofeul cucerit în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT

În marea finală de duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, Franța va da piept cu Argentina. Se anunță un meci de înaltă clasă, iar lumea așteaptă și duelul dintre cele două mari vedete, Kylian Mbappe și Lionel Messi, coechipieri la PSG.

ADVERTISEMENT