Fotbal international

Kylian Mbappe este ținta cea mai mare a lui Real Madrid din această vară!

22.03.2019 | 13:27
Kylian Mbappe este tinta cea mai mare a lui Real Madrid din aceasta vara

Kylian Mbappe este ținta cea mare a lui Real Madrid din această vară! Și, totodată, el este vedeta pe care o vrea în mod deosebit antrenorul Zinedine Zidane, care nici nu vrea să audă de venirea lui Neymar. Tehnicianul francez, care a revenit după nouă luni, pe banca galacticilor, consideră că atacantul francez de numai 20 de ani este viitoarea stea de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe este ținta lui Real Madrid pentru această vară

Cotidianul As, unul dintre ziarele foarte apropiate de Real Madrid, scriind că toate indiciile duc spre Mbappe ca fiind starul ce ar urma să schimbe în bine fața unei echipe care pe plan intern nu a mai reușit nimic, dar care și-a păstrat imaginea cu cele trei succese din Champions League (2016, 2017, 2018). După plecarea portughezului Cristiano Ronaldo nu e nevoie de un capricios ca brazilianul Neymar ci de explozia de marcator a unui jucător ca Mbappe.

Are toate atuurile pentru a deveni noua perlă a lui Real. A marcat deja 31 de goluri în 35 de meciuri, are suficientă experiență la cei 20 de ani și chiar un membru al familiei sale a spus pentru Journal de Dimanche că îl vede pe Kylian îmbrăcând curent tricoul alb al Madridului. Mai mult și jucătorul s-ar fi confesat apropiaților că visează să îmbrace într-o zi tricoul lui Real.

Kylian Mbappe Real Madrid. Zinedine Zidane îl vrea pe Mbappe, nu îl interesează Neymar
Kylian Mbappe Real Madrid. Zinedine Zidane îl vrea pe Mbappe, nu îl interesează Neymar

Real trebuia să plătească pentru francez 214 milioane în 2017

Acum președintele Florentino Perez mai are puțin până să își dea palme pentru uriașa gafă comisă în urmă cu doi ani. Atunci Zidane i l-a cerut pe Mbappe, avea 18 ani și explodase în câteva luni în fotbalul mare cu Monaco. Jucătorul, mare fan Cristiano Ronaldo, a spus da fără să clipească. Dar condiția era vânzarea lui Gareth Bale la Manchester United.

Și Perez nu a vrut să facă acest lucru, motivând că galezul e în cea mai bună formă. Părinții lui Mbappe au decis atunci să nu accepte oferta lui Real, de teamă ca fiul lor să nu stea pe bancă. Real a inventat povestea cu salariul enorm cerut de Mbappe, 12 milioane de euro, care nu putea fi acceptat, dar nu era așa. Real și Monaco erau deja înțelese la plata nu a 180 milioane, ci a 214 milioane, pentru că texele la spanioli sunt foarte ridicate și Monaco a refuzat să plătească ea taxa, dar faptul că nu a fost vândut Bale i-a determinat pe Mbappe și familia sa să accepte oferta PSG.