Sport

Kylian Mbappe, favoritul lui Victor Pițurcă: „E peste Messi!”

Victor Pițurcă consideră că Lionel Messi a fost depășit de către Kylian Mbappe în momentul de față.
24.06.2021 | 01:05
Kylian Mbappe favoritul lui Victor Piturca E peste Messi
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer s-a supărat puțin pe atacantul lui PSG, pentru că a ratat câteva ocazii bune în duelul dintre Franța și Portugalia, scor 2-2, însă are încredere în el în continuare.

Victor Pițurcă e atât de impresionat de Kylian Mbappe încât a spus că este peste Lionel Messi ca valoare, amintind și de faptul că e cel mai valoros jucător, conform cotei de piață.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă îl vede pe Kylian Mbappe peste Lionel Messi

Victor Pițurcă a comentat partida dintre Franța și Portugalia, iar fostul selecționer a evidențiat ratările lui Kylian Mbappe, de la care se așteaptă la mai multe acțiuni importante și goluri, însă îl consideră peste Lionel Messi ca valoare, în momentul de față.

„Nu știu cum a putut să rateze Mbappe și la el mă aștept la mai mult. Eu zic că e și peste Messi acum, cred că va trece peste Messi în viitor.

ADVERTISEMENT

Aș fi vrut să văd ceva mai mult fotbal de la Mbappe, nu degeaba e cel mai bun fotbalist din lume, dar și cel mai scump fotbalist din lume”.

„În a doua repriză, a venit în sfârști a rampă Benzema, până atunci el a făcut un alt meci fără ritm, nu-l văzusem cerând o minge în spatele fundașilor.

ADVERTISEMENT

Ce e la Real nu e la naționala Franței. Golul marcat l-a descătușat și a crescut mult în ritm și intensitate”, a comentat Victor Pițurcă evoluția lui Karim Benzema în meciul cu Portugalia, la ProTV.

  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani este vârsta lui Kylian Mbappe
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, dezmăgit de Leroy Sane

Ciprian Marica a analizat partida dintre Germania și Ungaria, scor 2-2, spunând că a fost dezamăgit de Leroy Sane, starul lui Bayern Munchen: M-a dezamăgit mult Sane, cel de la care tot așteptăm lucruri.

Nu degeaba l-a dat Guardiola de la Manchester City… are probleme la echipa națională. Nemții au crezut că vor avea un meci facil, de-asta l-au lăsat pe Muller rezervă și l-au titularizat pe Sane”.

Totodată, Ciprian Marica nu a fost de acord cu penalty-ul primit de Franța în meciul cu Portugalia, mai ales că faza în care Mbappe a fost faultat nu a fost verificată cu VAR.

„Penalty-ul dat francezilor a fost prea ușor dat. La ce mai avem VAR, Lajos nu a vrut să verifice VAR-ul, dar consider că penalty-ul a fost dat mult prea ușor”, a mai spus fostul atacant al naționalei României.

ADVERTISEMENT