Sport

Kylian Mbappe, gest emoționant pentru un adversar, care și-a pierdut fetița în vârstă de numai 5 ani

Kylian Mbappe (24 de ani), starul lui Paris Saint-Germain, a făcut un gest extraordinar la finalul meciului câștigat cu 4-2 împotriva lui Nantes.
07.03.2023 | 16:28
Kylian Mbappe gest emotionant pentru un adversar care sia pierdut fetita in varsta de numai 5 ani
Mbappe a ajuns la 201 goluri pentru PSG după „dubla” cu Nantes și i-a dăruit tricoul lui Ignacio Ganago. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG e aproape de un nou titlu în Ligue One, iar Kylian Mbappe e din nou în lumina reflectoarelor după „dubla” reușită cu Nantes, dar mai ales datorită gestului superb pentru Ignatus Ganago.

Kylian Mbappe, gest de mare campion pentru adversarul său, Ignatus Ganago

Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG. Starul naționalei Franței a decis să îi ofere tricoul în care a reușit această perfomanță istorică lui Ignatus Ganago, adversarul său din meciul cu Nantes.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a ajuns la 201 goluri și 96 de pase decisive la PSG. Atacantul mai are nevoie de 18 assist-uri pentru a deveni și cel mai bun pasator din istoria clubului și să îl depășească astfel pe Angel Di Maria.

Atacantul camerunez trece prin momente extrem de dificile, după ce Chloe, fetița sa de doar cinci a încetat din viață la jumătatea lunii februarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Ignacio Ganago, mesaj emoționant pentru Kylian Mbappe: „Mi-a dat multă putere”

Ignatus Ganago a ținut să îi mulțumească lui Mbappe printr-un mesaj special: „Sunt mulți oameni care m-au susținut, care mi-au dat putere. Și asta chiar m-a impresionat. Tot ce fac azi este pentru ea. Vreau să lupt pentru ea.

Astăzi le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Astăzi (n.r. duminică), am vorbit, de exemplu, cu Kylian, mi-a dat multă putere. E plăcut să vezi astfel de oameni care se gândesc la tine”, a precizat fotbalistul, citat de 7sur7.

ADVERTISEMENT

Drama lui Ignacio Ganago. Fetița sa a murit în urma unei boli incurabile

Ignacio Ganago a anunțat moartea fetiței sale printr-o scrisoare sfâșietoare pe conturile de socializare: „Dragi suporteri, săptămâna aceasta trebuia să fie o petrecere, ocazia de a juca un meci de Cupa Europei împotriva unuia dintre cele mai mari cluburi de pe continent (n.r. Juventus). Dar, pentru mine, acest sentiment pare, din păcate, foarte îndepărtat.

Lumea mea s-a prăbușit și trec prin ceea ce nu ar trebui să treacă niciun părinte. După cum știți, fetița mea nu mai este. Dar, în durerea mea profundă, vreau să vă spun vouă, susținătorilor echipelor Nantes, Lens, Nice și chiar și în alte părți, un mare mulțumesc pentru numeroasele voastre mesaje. Ele merg direct la inima mea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vreau să mulțumesc clubului FC Nantes și fostelor mele cluburi, RC Lens și OGC Nice pentru sprijinul acordat. Datorită căldurii cuvintelor primite, eu și familia mea ne simțim sprijiniți. Este ceva neprețuit și pe care nu îl voi uita niciodată.

Slavă Domnului, înmormântarea micuței mele Chloe a decurs foarte bine, acum se poate odihni în pace. (Astăzi, îmi dau seama că am depășit cel mai groaznic calvar pentru un tată, nimic nu mă poate atinge sau mă mai răni).

Micuța mea prințesă , tu care ești acolo sus cu domnul nostru știi că tatăl tău se va lupta și mai tare ca să fii mândru de el”.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,27 este cota pentru „Mbappe marchează” la meciul Bayern – PSG

ADVERTISEMENT