Sport

Kylian Mbappe, gest incredibil în meciul lui PSG! A renunțat să mai alerge când nu a primit pasa dorită. Video

PSG a pornit perfect în noua stagiune în Ligue 1, dar este în continuare de parte de a fi o echipă. Chimia lipsește cu desăvârșire. Kylian Mbappe a uimit asistența refuzând să mai alerge pentru că nu a primit o pasă.
14.08.2022 | 13:06
Kylian Mbappe gest incredibil in meciul lui PSG A renuntat sa mai alerge cand nu a primit pasa dorita Video
Nemulțumit că un coechipier a preferat o pasă către Lionel Messi, starul francez Kylian Mbappe a refuzat să mai joace fază respectivă. Sursa foto: footballtransfers.com
ADVERTISEMENT

Fanii campioanei Franței PSG sunt privilegiați. Finanțatorii clubului nu se uită la bani pentru colecția impresionantă de vedete de pe Parc des Princes. Le lipsește, însă, strălucirea.

Kylian Mbappe s-a plimbat efectiv pe teren

Duelul cu Montpellier din etapa a doua a Ligue 1 a fost un galop de sănătate pentru campioana în exercițiu a Franței, PSG, care s-a impus fără prea mari eforturi cu 5-2.

ADVERTISEMENT

Deși au avut nevoie de aproape o repriză ca să înscrie primul gol, fotbaliștii lui Christophe Galtier au dat senzația să e suficient să se plimbe pe teren pentru a se impune.

Protagonistul celei mai controversate faze a fost Kylian Mbappe, fotbalistul pentru care PSG a făcut eforturi inimaginabile pentru a-l păstra pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 23 de ani a fost golgheterul parizienilor în precedenta ediție de campionat și țintește un nou trofeu individual și la finalul sezonului în curs.

A irosit un penalty, în minutul 23, și tot în prima repriză a refuzat să mai participe la o fază de atac nemulțumit că Vitinha a preferat o pasă către Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Vedeta parizienilor și a naționalei Franței s-a oprit din alergare și s-a plimbat preț de câteva secunde pe teren făcând un gest de dezaprobare pentru alegerea coechipierului său.

Kylian Mbappe l-a jignit și pe Neymar

Visul patronului Nasser Al-Khelaifi este acela ca PSG să câștiga Liga Campionilor, însă acest lucru pare aproape imposibil de realizat în condițiile în care starurile Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar nu se feresc să-și exprime frustrările.

ADVERTISEMENT

Până la episodul din prima repriză, în care Mbappe a refuzat jocul pentru că Messi a fost preferat de Vitinha, atacantul a fost protagonistul unei alte ieșiri iresponsabile la adresa lui Neymar.

În sezonul precedent, tot într-un meci cu Montpellier, ”Prințul Parisului” l-a jignit pe starul brazilian, reproșându-i că nu preferă mereu să furnizeze pase altor coechipieri, în detrimentul lui.

”Vagabondul acesta nu-mi pasează”, au fost cuvintele surprinse de camerele de filmare, în momentul în care Mbappe a fost înlocuit în meciul amintit.


  • (P) Cota NETBET pentru Lille – PSG: 2,10 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT