Sport

Kylian Mbappe, implicat într-un scandal monstruos la PSG. Numele fotbalistului apare într-un caz de agresiune

Scandalul de agresiune de la echipa feminină a clubului PSG a atins o nouă etapă după ce numele lui Kylian Mbappe a apărut în acest caz.
21.09.2022 | 12:14
Kylian Mbappe implicat intrun scandal monstruos la PSG Numele fotbalistului apare intrun caz de agresiune
Scandalul de agresiune de la echipa feminină a clubului PSG a atins o nouă etapă după ce numele lui Kylian Mbappe a apărut în acest caz. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui a fost agresată cu răngi de doi bărbaţi, în faţa choechipierei sale Aminata Diallo,

Numele lui Kylian Mbappe a apărut în scandalul de la echipa feminină a lui PSG

Poliția a urmărit mai multe piste și în cele din urmă a stabilit că vinovată pentru atacul asupra jucătoarei de la PSG este chiar colega sa Aminata Diallo. Aceasta a fost reținută și inculpată în acest caz.

ADVERTISEMENT

Dar scandalul este departe de a fi încheiat și informații noi ies la suprafață. Presa franceză a dezvăluit faptul că atacantul Kylian Mbappe și mama sa Fayza Lamari sunt implicați indirect în acest caz.

Conform site-ului le10sport.com, familia lui Mbappe și cea jucătoarei Aminata Diallo s-au apropiat foarte mult în lunile care au precedat atacul asupra sportivei Kheira Hamraoui. Prin această apropiere, Diallo a dorit să facă presiuni pe șefii de la PSG pentru a obține anumite favoruri.

ADVERTISEMENT

Clanul Mbappe ar fi încercat să o ajute pe Aminata Diallo în relația cu conducătorii clubului. Mama atacantului ar fi mers atât de departe încât la negocierile privind prelungirea contractului fiului său a menționat și faptul că jucătoarea de la echipa feminină ar merita să continue la gruparea franceză.

Aminata Diallo a premeditat atacul asupra coechipierei sale

Într-un raport de 37 de pagini, poliția franceză subliniază caracterul premeditat al atacului suferit de jucătoarea Kheira Hamraoui în 4 noiembrie 2021, în Yvelines: ”Aşadar, s-a dovedit în mod irefutabil că Aminata Diallo a alimentat o ură reală împotriva partenerei ei de la club, pe care o considera o piedică în calea propriei cariere sportive”.

ADVERTISEMENT

Mesajele WhatsApp găsite de anchetatori au dovedit ”deriva psihologică lentă devenită patologică” a lui Diallo, precum şi ”invidia sa profundă” faţă de Hamraoui, considerată o rivală sportivă la PSG şi la naţionala Franţei, în timp ce ea urmărea o prelungire a contractului cu o creştere importantă a salariului.

Printre mesajele transmise unui anume ”Jaja” pe care poliția le-a analizat cu precizie după confiscarea telefoanelor, se menţionează implicit un posibil atac fizic. ”O să fiu fără scrupule acum! Nu am nevoie de nimeni, nu accept să muncesc gratis… Le doresc tuturor rău, am nevoie doar de cei dragi”, a scris Diallo într-unul dintre mesaje.

ADVERTISEMENT

Mbappe, mai mult scandal decât fotbal

Kylian Mbappe este implicat în ultima perioadă în mai multe scandaluri care par să-i afecteze destul de mult forma sportivă. De altfel, atacantul are cifre mult inferioare față de ceilalți doi superfotbaliști din lotul lui PSG, Lionel Messi și Neymar.

Internaționalul francez are o relație extrem de rece cu Neymar, iar presa franceză a scris despre faptul că Mbappe le-a cerut șefilor de la PSG să-l vândă pe brazilian. Cei doi au avut un conflict dur în vestiar după un meci cu Montpellier și doar intervenția celorlalți coechipieri a făcut ca spiritele să se calmeze și astfel să nu se ajungă la bătaie.

Ultima ”nefăcută” a lui Mabppe a avut loc la naționala Franței. Starul lui PSG a refuzat să apară la ședința foto programată în catonamentul de la Clairefontaine, divergențelor pe care le are cu Federația Franceză în privinșa sponsorilor.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nice: 1,75 este cota pentru “total goluri în prima repriză: peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT