Sport

Kylian Mbappe, interviu spumos despre lucruri mai puțin știute despre el. Ce ar vrea să schimbe cel mai mult. Video

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai mari jucători, însă francezul a acordat un interviu în care a vorbit despre lucruri neștiute din viața sa.
09.09.2022 | 10:08
Kylian Mbappe interviu spumos despre lucruri mai putin stiute despre el Ce ar vrea sa schimbe cel mai mult Video
Kylian Mbappe este unul dintre cei mai mari jucători, însă francezul a acordat un interviu în care a vorbit despre lucruri neștiute din viața sa. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul francez a avut un start impresionant în actuala ediție a Ligii Campionilor, reușind o ”dublă” care a adus victoria lui PSG în meciul cu Juventus.

Interviu inedit acordat de Kylian Mbappe

În ciuda faptului că este un personaj vânat de presa internațională, lui Kylian Mbappe îi place să țină departe de ochii curioșilor viața sa privată. Însă, într-un interviu acordat WSJ Magazine a dezvăluit mai multe momente neștiute despre el.

ADVERTISEMENT

Starul francez de 23 de ani a declarat că cel mai mult i-ar fi plăcut să ia masa alături de fostul mare artist Michael Jackson și a dezvăluit care este lucrul pe care ar vrea să-l schimbi cel mai mult la el.

”Cred că uneori în viaţă sunt prea competitiv. E bine să fii competitiv pe teren, dar uneori în viaţă de zi cu zi, nu trebuie să fii aşa. Eu mereu vreau să arăt că sunt cel mai bun, că pot câştiga, dar nu este nevoie să arăţi mereu asta”, a spus Mbappe.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial crede că lucrul cu care i-ar surprinde cel mai mult pe oameni este faptul că îi place să citească atunci când e acasă și a vorbit despre obiceiul la care ar vrea să renunțe: ”Sezonul trecut am încasat foarte multe cartonaşe galbene, deci trebuie să schimb asta”.

Francezul mizează pe puterea colectivului

Kylian Mbappe a povestit că cel care a insistat cel mai mult pentru a face fotbal a fost tatăl său. ”A fost antrenor la clubul din oraşul meu, şi îl pregătea pe fratele meu mai mare. De fiecare când mergeam pe stadion îmi spuneam că vreau să fac la fel ca ei”, a explicat el.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui PSG a surprins atunci când a spus care este rutina fără de care nu ar putea trăi: ”Nu-mi pot face duş fără să am muzică pe fundal. Dacă nu am muzică, stau mai bine în pat”.

Mbappe a vorbit și despre calitatea pe care o apreciază cel mai mult într-o echipă: ”Spiritul colectiv. Este cel mai important lucru dacă vrei să câştigi. Poţi avea cei mai buni jucători din lume, dacă nu avem aceeaşi stare, nu putem câştiga”.

ADVERTISEMENT

Finala UCL pierdută cu Bayern, coșmarul lui Mbappe

Starul francez a dezvăluit care este cea mai grea înfrângere din carieră, care este sacrificiul pe care l-a făcut pentru a fi un jucător de top și ce sfaturi i-ar da unui tânăr jucător cu un potențial ridicat.

”Cel mai greu a fost atunci când am pierdut finala Ligii Campionilor cu PSG. Termini meciul, mergi şi îţi iei medalia şi vezi Cupa, dar realizezi că nu e pentru tine. Vrei doar să plângi, să fii singur şi să nu vorbeşti cu nimeni. Este un sentiment urât, dar asta e viaţa. Trebuie să accepţi şi să lupţi pentru o nouă finală.

Nu mergi aşa mult cu prietenii afară, stai mai mult acasă, trebuie să te odihneşti, să mânânci bine. Uneori vrei să mergi la un restaurant bun, dar trebuie să mănânci ceea ce trebuie, pentru că nutriţionistul îţi face un program. Trebuie să te gândeşti la corpul tău mereu. Dar pentru mine, acestea nu au fost sacrificii. Mereu am spus că fotbalul este pasiunea mea, iar atunci când iubeşti ceea ce faci, nu vezi lucrurile drept sacrificii.

Unui tânăr de valoare i-aș spune să nu se oprească niciodată din a visa. Este gratis. Desigur, trebuie să munceşti, dar cel mai important este să visezi. Asta îţi dă putere să reuşeşti”, a menționat Kylian Mbappe.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Brest: 4,25 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT