Sport

Marele secret al lui Kylian Mbappe! Cine este iubita starului de la PSG şi de ce o ţine ascunsă de ochii presei. Foto

Kylian Mbappe este unul dintre liderii noului val din fotbalul mondial, însă vedeta de la PSG vrea să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.
18.01.2022 | 10:25
Iubita lui Kylian Mbappe, marele secret al vedetei lui PSG (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Sparge recorduri pe bandă rulantă, are un salariu de top şi face parte din tripleta momentului în fotbalul mondial. Despre Kylian Mbappe se scriu mii de articole pe săptămână, însă rândurile despre viaţa personală lipsesc cu desăvârşire.

Cine este iubita lui Kylian Mbappe, marele secret al starului de la PSG

Viaţa privată a lui Kylian Mbappe este un mare mister, însă jurnaliştii francezi au reuşit să descopere câteva detalii importante. Mai multe tabloide din Hexagon au susţinut că fotbalistul de 23 de ani are o relaţie cu Alicia Aylies, un cunoscut fotomodel din Franţa.

ADVERTISEMENT

Cei doi şi-ar fi început relaţia în primăvara lui 2018, însă nu s-au afişat niciodată împreună în public. Câştigătoare a concursului Miss Franţa, în 2017, tânăra de 23 de ani a fost văzută în tribunele stadionului “Parc des Princes”, la mai multe meciuri ale lui PSG.

Apoi, în vara lui 2018, Alicia Aylies a mers în Rusia, unde naţionala Franţei a devenit campioană mondială, iar Kylian Mbappe a fost unul dintre oamenii esenţiali din primul “11” al lui Didier Deschamps.

ADVERTISEMENT
Alicia Aylies
Alicia Aylies, iubita lui Kylian Mbappe, a câştigat Miss Franţa 2017

Kylian Mbappe şi Alicia Aylies au decis să-şi ţină secretă relaţia, departe de ochii publicului, motiv pentru care cei doi nu se afişează în public şi nu îşi pun poze împreună pe reţelele de socializare.

Alicia Aylies s-a născut pe 21 aprilie 1998, Fort-de-France, în Martinica, tatăl acesteia fiind manager de mediu, în timp ce mama ei a lucrat ca instructor auto. La 2 ani, Alicia s-a mutat, alături de mama ei, în Guyana Franceză, după divorţul părinţilor. Iubita lui Kylian Mbappe a studiat dreptul la Universitatea din Cayenne.

ADVERTISEMENT
Alicia Aylies (12)
Alicia Aylies are 23 de ani

Kylian Mbappe, între un nou contract la PSG şi transferul la Real Madrid

La începutul anului 2022, Kylian Mbappe a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, astfel că acum poate să negocieze cu orice echipă. Parizienii fac tot posibilul să-l păstreze pe “Parc des Princes”, chiar dacă atacantul a cerut să fie lăsat să plece în vara anului trecut.

În tot acest timp, Real Madrid stă la pândă şi aşteaptă un semn de la Kylian Mbappe. Internaţionalul francez este prioritatea numărul 1 pentru Florentino Perez, care este dispus să facă orice sacrificiu financiar ca să-i obţină semnătura.

ADVERTISEMENT

Declaraţia care l-a făcut pe Florentino Perez să viseze la marele transfer

“Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate.

PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne”, spunea Kylian Mbappe în octombrie 2021.

Kylian Mbappe are parte de un nou sezon de senzaţie în tricoul lui PSG, după ce a reuşit să marcheze 19 goluri în 27 de meciuri. În plus, atacantul a mai contribuit cu 15 pase decisive.

  • 25.000.000 de euro pe an este salariul lui Kylian Mbappe la PSG

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Reims: 2,50 este cota pentru „gol marcat până în minutul 15”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT