Fotbal international

Kylian Mbappe la Manchester City?! Ce spune Pep Guardiola

02.10.2018 | 09:45
Kylian Mbappe la Manchester City Ce spune Pep Guardiola
ADVERTISEMENT

În presa din Marea Britanie se vehiculează tot mai frecvent informația potrivit căreia Kylian Mbappe va fi transferat în iarnă la Manchester City, campioana Angliei fiind dispusă să plătească 225 de milioane de euro pentru transferul jucătorului francez care a devenit campion mondial la doar 19 ani. Întrebat dacă City va face o ofertă în următoarea perioadă de transferuri, antrenorul Pep Guardiola a declarat că fotbalistul nu va ajunge la gruparea din Premier League.

Kylian Mbappe a încheiat sezonul trecut cu 21 de goluri și 15 pase de gol în 46 de partide jucate pentru PSG. În actuala stagiune, Mbappe are 5 goluri și un assist în 5 meciuri, iar marile cluburi ale Europei stau cu ochii pe el și încearcă să îl atragă cu salarii colosale. Și suma pe care ar trebui să o plătească pentru a-și asigura serviciile mijlocașului francez este una uriașă: 225 de milioane de euro. Jurnaliștii britanici au scris că Manchester City ar fi pregătită să dea lovitura în iarnă.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola nu îl aduce pe Kylian Mbappe la Manchester City

Tehnicianul lui Manchester City a vorbit despre acest subiect după ultimul meci din Premier League. “Nu se va întâmpla! Câteodată nu înțeleg de unde apar aceste știri. Manchester City nu va cheltui banii pe care îi merită Mbappe sau pe care îi merită PSG. PSG nu va vinde în următorii ani un asemenea jucător, cel puțin așa cred”, a declarat Pep Guardiola.

Fotbalistul francez a fost dorit de City, însă AS Monaco a refuzat oferta venită din partea englezilor, iar anul următor Mbappe a ajuns la PSG în schimbul sumei de 180 de milioane de euro. “Mbappe nu va ajunge aici, nu îl vom folosi pe Sterling ca monedă de schimb. Oamenii ar trebui să fie mai respectuoși cu PSG, cu Manchester City și cu jucătorii celor două echipe”, a mai spus Guardiola.

ADVERTISEMENT