Sport

Kylian Mbappe, plin de sânge în Austria – Franța! Ultimele detalii despre accidentarea atacantului. Update

Kylian Mbappe a suferit o accidentare teribilă în a doua repriză a meciului Austria - Franța. Căpitanul naționalei din Hexagon și-a spart nasul și va fi nevoit să joace cu mască.
18.06.2024 | 09:58
Kylian Mbappe plin de sange in Austria  Franta Ultimele detalii despre accidentarea atacantului Update
Kylian Mbappe a fost umplut de sânge de un adversar în Austria - Franța la EURO 2024. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost protagonistul reprizei secunde a meciului Austria – Franța 0-1, în prima etapă a Grupei D de la EURO 2024. Căpitanul naționalei Franței, proaspăt transferat la Real Madrid, s-a ales cu nasul spart după un duel cu fundașul austriac, Kevin Danso.

UPDATE: Mbappe va purta mască pe parcursul EURO 2024

În ciuda faptului că s-a zvonit faptul că va fi operat după ce s-a ales cu nasul spart în meciul Austria – Franța 0-1, Kylian Mbappe a scăpat în cele din urmă de cuțit, dar va fi nevoit să poarte o mască de protecție.

ADVERTISEMENT

”Kylian Mbappe a suferit o fractură la nas. Kylian Mbappe a revenit în cantonamentul echipei Franței. El va primi tratament în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenții chirurgicale imediat. O mască va fi confecționată, astfel încât numărul 10 al echipei Franței să se poată bucura de o revenire în competiție după o perioadă dedicată tratamentului”, se arată într-un comunicat al federației franceze, conform L’Equipe.

În schimb, nu s-a precizat pe ce durată de timp va trebui superstarul să poarte această mască. În cursul nopții de luni spre marți, Mbappe a ironizat accidentarea suferită și a întrebat pe rețelele de socializare: ”Vreo idee pentru o mască?”

ADVERTISEMENT

UPDATE: Mbappe, operat de urgență

Kylian Mbappe, accidentat grav în finalul meciului Austria – Franța 0-1, de la EURO 2024, a primit verdictul medicilor, care este unul terobil. El are nasul rupt și trebuie operat de urgență.

Conform cotidianului L’Equipe, după ce s-a stabilit gravitatea accidentării, atacantul a fost urcat într-o ambulanță pentru a fi transportat la spitalul din Dusseldorf unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va mai putea juca la EURO 2024, este de așteptat ca Mbgappe să o facă purtând o mască de protecție.

Kylian Mbappe, la pământ și plin de sânge în Austria – Franța! Imagini „horror” cu starul lui Real Madrid

Kylian Mbappe a ieșit la rampă în a doua repriză a meciului Austria – Franța. După o ratare incredibilă, unu la unu cu portarul, în startul reprizei secunde, căpitanul naționalei „Cocoșului Galic” a intrat din nou în lumina reflectoarelor în finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Doar că de această dată a fost vorba despre o accidentare. Kylian Mbappe a sărit să lovească mingea cu capul la o centrare venită în careul austriecilor. După ce a lovit balonul, Mbappe s-a dus cu fața direct în omoplatul fundașului Kevin Danso.

Atacantul lui Real Madrid s-a prăbușit pe gazon și a început să sângereze. Medicii au intervenit de urgență. De asemenea, imaginile arată că accidentarea lui Kylian Mbappe la nas este destul de urâtă.

În cele din urmă, Kylian Mbappe a mers în afara terenului pentru îngrijiri medicale. Atacantul naționalei lui Didier Deschamps nu a așteptat semnalul arbitrului și a intrat pe gazon. Mbappe s-a așezat pe gazon și a primit cartonașul galben din partea „centralului” Jesus Gil Manzano.

Kylian Mbappe nu a mai putut continua partida și a fost schimbat cu Olivier Giroud. Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost decisiv în victoria obținută de Franța cu Austria. Mbappe a provocat autogolul lui Wober din finalul primei reprize.

Antoine Griezmann, plin de sânge în Austria – Franța 0-1

Kylian Mbappe nu a fost singurul fotbalist umplut de sânge în partida disputată de Franța contra Austriei pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf. În minutul 46 al meciului, Antoine Griezmann a încercat să recupereze o minge pentru naționala din Hexagon la marginea terenului.

Wober, care a marcat în propria poartă în meciul cu Franța, a venit tare din spate. În urma disputei, Antoine Griezmann s-a lovit cu capul de un panou publicitar. Fotbalistul lui Atletico Madrid s-a ridicat plin de sânge.

„Centralul” spaniol nu a dictat vreo sancțiune disciplinară, ci l-a invitat pe Antoine Griezmann să primească îngrijiri medicale în afara terenului. Atacantul în vârstă de 33 de ani s-a întors pe teren cu un bandaj la cap.

  • 1,82 este cota MAXBET pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Olanda – Franța

ADVERTISEMENT