Fotbal international

Kylian Mbappe, la Real Madrid pentru 280 de milioane de euro? Reacția clubului spaniol

25.03.2019 | 21:24
Kylian Mbappe la Real Madrid pentru 280 de milioane de euro Reactia clubului spaniol
ADVERTISEMENT

Presa franceză dă ca sigur transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid în următoarea perioadă de mercato. France Football și L’Equipe anunță și suma pe care tânărul star francez se va transfera pe Santiago Bernabeu: 280 de milioane de euro!

Kylian Mbappe, la Real Madrid pentru 280 de milioane de euro?

Chiar și așa, MARCA dezvăluie în ediția de luni că oficialii clubului Real Madrid i-au informat pe jurnaliști că nu intenționează să-l cumpere pe Mbappe în vară. Mourinho pare să fie pe aceeași lungime de undă cu șefii lui Real, spunând că Mbappe are un preț prea mare pentru a fi cumpărat de orice club la ora actuală.

ADVERTISEMENT

„Nu pot spune că e cel mai bun jucător din lume la ora actuală. Dar, în opinia mea, are cea mai mare cotă de piață în prezent. Dacă eram manager la un club, nici măcar nu luam în calcul posibilitatea să-l transfer pe Mbappe, pentru că e inaccesibil. Dacă cineva încearcă să-l transfere, mult succes!” – a spus Jose Mourinho.

Kylian Mbappe, la Real Madrid pentru 280 de milioane de euro?
Kylian Mbappe, la Real Madrid pentru 280 de milioane de euro?

Totuși, Mbappe a fost aproape de Real Madrid în două rânduri, astfel că transferul său nu este tocmai un zvon. Chiar și jucătorul a vorbit la un moment dat despre negocierile pe care le-a avut cu Real:  ”Dacă mă duc la Real Madrid la 18 ani, ce mai fac la 23?”, ar fi afirmat jucătorul pentru care PSG a plătit 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În același timp, Zinedine Zidane nu și-a ascuns interesul de a dori să-l antreneze pe Mbappe, puștiul care a cucerit Campionatul Mondial la doar 19 ani. ”Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kylian, aşa cum mi-ar plăcea să pregătesc orice jucător bun. Dar asta nu înseamnă că mă voi duce la preşedinte să îi spun să îl transfere, nu este momentul pentru astfel de discuţii acum“, a spus și Zidane.