Sport

Kylian Mbappe, mesaj clar despre viitorul său: ”Voi juca pentru un club mare”

Kylian Mbappe își termină contractul cu PSG la finalul sezonului, iar marile cluburi ale Europei îi dau târcoale în încercarea de a-l ademeni pe cel mai în vogă atacant al momentului.
06.12.2021 | 08:28
Kylian Mbappe mesaj clar despre viitorul sau Voi juca pentru un club mare
Kylian Mbappe își termină contractul cu PSG la finalul sezonului, iar marile cluburi ale Europei îi dau târcoale în încercarea de a-l ademeni pe cel mai în vogă atacant al momentului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Real Madrid și-a exprimat extrem de clar intenția de a-l aduce pe internaționalul francez, iar președintele Florentino Perez a anunțat că primele vești vor veni la 1 ianuarie 2022, atunci când jucătorul intră în ultimele 6 luni de contract cu parizienii.

Zilele trecute, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit și el pe marginea acestui subiect și i-a făcut pe  fanii de pe Santiago Bernabeu să viseze la noi transferuri ”galactice”.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Kylian Mbappe despre viitorul său

Toate detaliile arată destul de clar că Real Madrid este alegerea lui Kylian Mbappe pentru viitor, dar ultimul său mesaj pe tema unui transfer în vară pare că lasă deschisă ușa și pentru alte cluburi care își doresc să-l semneze.

Nu în fiecare fereastră de mercato apare oportunitatea de a aduce un talent uriaș fără cost de transfer, iar elita europeană este de așteptat să lupte la baionetă în luna ianuarie pentru semnătura internaționalului francez.

ADVERTISEMENT

Iar Mbappe a turnat gaz peste foc și a declanșat un potențial război pe piața transferurilor după declarația făcută pentru Amazon Prime Video din Franța. ”Nu este ușor. Orice s-ar întâmpla, voi juca pentru un club mare”, a spus starul francez.

Joacă Mbappe la mai multe capete?

Este o afirmație care poate fi înțeleasă în mai multe chei. Ar putea fi vorba în continuare de Real Madrid și Kylian Mbappe să păstreze doar suspansul până la începutul anului viitor când va putea vorbi deschis despre transferul la gruparea ”galactică”.

ADVERTISEMENT

Sau, la fel de bine, ar putea fi vorba despre un joc al atacantului de 22 de ani în care să implice cât mai multe cluburi potente din Europa și astfel din această bătălie să obțină un salariu mult mai mare.

Cert este că Mbappe nu mai vrea să rămână la PSG, iar acum rămâne de văzut dacă vicecampioana din Ligue 1 va trage de el până în vară și apoi îl va pierde gratis sau va încerca să-l vândă în această iarnă și să mai scoată o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit ratarea transferului la Real în vară

Superstarul Kylian Mbappe a vorbit și despre faptul că în vară a fost aproape de un transfer la Real Madrid, dar oficialii de la PSG au refuzat oferta de 180 de milioane de euro.

”Oamenii mă întrebau dacă nu sunt dezamăgit… Da, recunosc, am fost un pic la început pentru că am vrut să plec. Dar până la urmă nu este o tragedie, nu eram în Divizia a 3-a”, a precizat Mbappe, conform The Mirror.

Într-un interviu acordat fostului mare atacant francez Thierry Henry, Kylian Mbappe a dezvăluit că știe foarte bine limba spaniolă și a lăsat să se înțeleagă că acest lucru îl va ajuta foarte mult în carieră, ceea ce înseamnă că Real Madrid este alegerea sa pentru viitor.

ADVERTISEMENT