Fotbal international

Kylian Mbappe nu doreşte plecarea lui Neymar de la PSG. “Vreau să rămână cu noi!”

02.08.2019 | 15:51
Kylian Mbappe nu doreste plecarea lui Neymar de la PSG Vreau sa ramana cu noi

Sâmbătă, 3 august, are loc de la ora 14:30 Trofeul Campionilor Franţei, adică Supercupa, între campioana PSG şi câştigătoarea Cupei Franţei în finala cu PSG, Stade Rennes. Partida este programată la o oră atât de ciudată, pentru că nu se va disputa pe teritoriul Franţei, ci în localitatea chineză Shenzen. La conferinţa de presă dinaintea jocului au apărut din tabăra pariziană antrenorul Thomas Tuchel şi vedeta Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe nu vrea plecarea lui Neymar de la PSG

Pentru cel mai scump jucător din lume la această oră, al cărui preţ a depăşit acum o lună suma de 250 de milioane euro şi deja se îndreaptă spre 160, această conferinţă de presă a fost prilejul nu de a vorbi despre revanşă în faţa lui Rennes după finală de cupă pierdută, ci despre faptul că doreşte ca Neymar să continue şi în acest sezon la PSG.

Neymar nu va putea juca oricum în Supercupă ca urmare a faptului că a produs un serios incident la finala Cupei, când a lovit peste faţă un fan al lui Rennes, care l-a provocat, în timp ce urca la tribuna de pe Stade de France, pentru festivitatea de premiere. Însă este de notorietate showul făcut de brazilian în această vară faţă de conducerea clubului unde se simte prizonier, intenţia sa fermă fiind de a reveni la Barcelona. 

Kylian Mbappe despre Neymar. Brazilianul vrea înapoi la Barcelona şi se simte prizonier la Paris

Între cei doi este o relaţie strânsă de prietenie

Kylian Mbappe şi Neymar sunt buni amici şi în afara gazonului şi francezul de 21 de ani doreşte foarte mult să se găsească mai repede soluţia ca Neymar să continue lângă el şi lângă Edinson Cavani, despre care Mbappe are multe cuvinte frumoase. “Nu vreau să plece Neymar, vreau să rămână cu noi. Am vorbit deja cu el.

Avem o relaţie bazată pe respect şi pe cinste şi eu îl respect şi îl admir mult. I-am spus ce cred despre această situaţie şi mi-a spus şi el punctul lui de vedere. Ştiam că oricum mă veţi întreba de Neymar. Cu toţii ştim problema lui, nu e nici o noutate. Acum a revenit după o accidentare, dar deja i-am revăzut calitatea în antrenamente.”