Sport

Kylian Mbappe o ține în joc de glezne pe PSG. Ce a spus starul despre viitorul său

Kylian Mbappe este cel mai curtat fotbalist al momentului, iar PSG nu este sigură că va putea să-l păstreze pe starul francez.
12.06.2021 | 16:15
Kylian Mbappe o tine in joc de glezne pe PSG Ce a spus starul despre viitorul sau
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 22 de ani mai are un an de contract cu vicecampioana Franței, iar Real Madrid îl așteptă cu brațele deschise.

Fotbalistul se află cu naționala Franței la Euro 2020, dar presa internațională a scris că Liverpool a intrat în contact cu apropiații lui Mbappe și vor să-l deturneze din drumul spre La Liga.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, mesaj ambiguu pentru PSG

Deși în ultimele luni s-a scris constant că va pleca sau că își va prelungi contractul cu PSG, Kylian Mbappe a dezvăluit că deocamdată nu a luat nicio hotărâre și asta pentru încă nu și-a dat seama care variantă este mai bună pentru cariera sa.

”Nu trebuie să iau repede o decizia. Trebuie să fiu atent, să iau decizia corectă, ceea ce este dificil. Vreau să-mi ofer toate șansele pentru a lua hotărârea optimă. Eu sunt la un club la care mă simt eu, la care mă simt bine, însă este cel mai bun loc pentru mine? Nu am răspunsul încă.

ADVERTISEMENT

Știu că proiectul suferă schimbări în funcție de prezența sau plecarea mea. Dar cei de la PSG mă înțeleg. Dacă vrei să fii jucător mare, trebuie să știi și în afara terenului cum să faci lucrurile corect și curat”, a declarat Mbappe pentru publicația France Football.

Al-Khelaifi face tot posibilul să-l păstreze

PSG face tot posibilul să-l convingă pe Kylian Mbappe să-și prelungeacă înțelegerea, dar ultima ofertă, un salariu de 34.000.000 de euro, cu nouă milioane mai mult decât actualul, a fost deja refuzată de fotbalist.

ADVERTISEMENT

În schimb, Nasser Al-Khelaifi nu e de acord cu plecarea lui Mbappe, pe care a plătit nu mai puțin de 180 de milioane de euro, și consideră că PSG are mare nevoie de el pentru a cuceri Liga Campionilor, visul suprem al patronului clubului francez.

”Am investit foarte mult pentru a câştiga Liga Campionilor şi multe trofee. Mbappe nu are nicio scuză să plece. Avem tot ce ne trebuie să câştigăm această competiţie. Avem o echipă foarte bună. Trebuie să muncim mai mult în fiecare zi. Munca e secretul”, a spus qatarezul.

ADVERTISEMENT

Macron îl vrea tot la PSG

Președintele Franței, Emmanule Macron, i-a vizitat pe jucătorii naționalei Franței înaintea debutului la Eureo 2020 și a ținut să-i transmită în mod expres lui Kylian Mbappe să nu se mai gândească la transferul la Real Madrid.

”Când îl văd pe teren pe Kylian, îmi dau seama că el sesizează unele lucruri pe care alții nu le văd. Are o știință a jocului pe care am văzut-o la Platini și Zidane.

Este important ca el să rămână la PSG, e important pentru campionatul Franței, pentru toată lumea. Este un om extraordinar, foarte matur pentru vârsta lui. Este un tip cu o conștiință, cu valori”, a spus Macron.

ADVERTISEMENT