Sport

Kylian Mbappe, criză de nervi în AS Monaco – PSG 3-0! Ce gest a făcut în timpul meciului. Video

Atacantul francez Kylian Mbappe a avut o criză de nervi în timpul meciului AS Monaco – PSG 3-0. Gestul făcut de el a fost surprins de camerele de filmat imediat după ce gazdele au deschis scorul.
20.03.2022 | 17:43
Kylian Mbappe criza de nervi in AS Monaco  PSG 30 Ce gest a facut in timpul meciului Video
Kylian Mbappe a avut o criză de nervi în AS Monaco – PSG 3-0, după ce gazdele au deschis scorul. Sursa foto: as.com
ADVERTISEMENT

PSG a fost învinsă de AS Monaco, în deplasare, cu 0-3, în etapa a 29-a din Ligue 1. Fără Lionel Messi, care a acuzat o stare gripală, dar cu Kylian Mbappe și Neymar titulari, echipa din capitala țării nu a mișcat. Iar atacantul francez a avut o criză de nervi.

Criză de nervi a lui Kylian Mbappe în AS Monaco – PSG 3-0

PSG nu se regăsește după ce a fost eliminată din Champions League de Real Madrid. Echipa din capitala Franței a învins, săptămâna trecută, Bordeaux, cu 3-0, acasă, în Ligue 1, dar prestația a fost modestă.

ADVERTISEMENT

Și cu Monaco a jucat slab, dar de această dată a pierdut. Totul pleacă de la motivația pe care nu o mai au jucătorii. Demoralizați, elevii lui Mauricio Pochettino evoluează de parcă nu au mai jucat niciodată împreună.

Iar gestul făcut de atacantul francez Kylian Mbappe după ce Monaco a deschis scorul este grăitor în acest sens. Ben Yedder a înscris în minutul 25, iar în secundele imediat următoare camerele l-au surprins pe starul lui PSG plin de nervi.

ADVERTISEMENT

Concret, atacantul francez s-a deplasat, vizibil supărat, spre marginea terenului. Iar în timp ce făcea acest lucru, și-a dat jos tricoul de pe el, după care s-a dezbrăcat și de maioul pe care îl avea dedesupt.

Prestație modestă a lui Kylian Mbappe în meciul cu AS Monaco

Atacantul francez, despre care s-a spus că ar fi semnat, deja, cu Real Madrid, și va pleca la echipa spaniolă din vară, a avut un singur șut pe spațiul porții lui AS Monaco.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat în minutul 51. Apărătorii lui AS Monaco au greșit în lanț la o minge trimisă în careul lor, Mbappe s-a trezit cu mingea la picior la 7 metri de poartă, dar a șutat slab.

După câteva zeci de secunde, atacantul a fost deposedat în careul gazdelor, cerând penalty, dar arbitrul i-a dat cartonaș galben pentru simulare. Iar peste mai puțin de un minut Neymar a fost și el avertizat pentru un fault dur.

ADVERTISEMENT

Singurul obiectiv al lui PSG este câștigarea campionatului

După eliminarea din Champions League și Cupa Franței, PSG mai are un singur obiectiv, câștigarea titlului. În acest moment, echipa din capitala țării este lider și are un avans de peste 10 puncte față de urmăritoare, cu 9 etape înainte de final.

Am pierdut. Am jucat împotriva unei echipe grozave care se luptă pentru a prinde locurile de cupe europene. Ei au fost foarte motivați și au respectat cu strictețe planul de joc.

Sper că vor juca în Europa în sezonul viitor. Monaco a meritat victoria“, a declarat, după meci, Kylian Mbappe, conform rmcsport.bfmtv.com.

Kylian Mbappe garantează că PSG va câștiga al 10-lea titlu de campioană

Totodată, francezul a recunoscut că indiferent ce ar face el și colegii lui, oamenii nu vor uita eliminarea din Champions League. „Obiectivul lui PSG este să obțină al 10-lea titlu de campioană a Franței.

În rest, altceva nu mai contează. Putem câștiga cu 8 sau 9-0, dar oamenii se vor gândi în continuare că am fost eliminați din Champions League.

Trebuie să rămânem profesioniști și să respectăm fiecare echipă. Trebuie să-i respectăm pe fanii care ne susțin, așa cum oamenii trebuie să ne respecte familiile.

Vom obține acest al 10-lea titlu de campioni ai Franței. Este foarte important să ne respectăm pe noi înșine, dacă avem un minim de stimă pentru ceea ce facem. Felicit echipa Monaco pentru victorie”, a încheiat atacantul francez.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 1,80 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT