Sport

Dialog sugestiv între Mbappe și Pogba la reunirea Frantei: „M-am cam săturat!”. Absent cu Monaco din cauza unui virus misterios, Messi a aterizat în Argentina și va fi titular vineri! Video

Atacantul francez Kylian Mbappe i-a spus lui Paul Pogba, la reunirea Franței, că s-a cam săturat de situația de la PSG. La peste 11.000 de kilometri distanță, Lionel Messi a ajuns în Argentina și va juca vineri.
22.03.2022 | 16:33
Dialog sugestiv intre Mbappe si Pogba la reunirea Frantei Mam cam saturat Absent cu Monaco din cauza unui virus misterios Messi a aterizat in Argentina si va fi titular vineri Video
Kylian Mbappe i-a spus lui Paul Păogba că s-a săturat de situația de la PSG. Sursa foto: captură video as.com
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe s-a prezentat la reunirea naționalei Franței pentru amicalele cu Coasta de Fildeș (25 martie, la Marseille) și Africa de Sud (29 martie, la Lille).

Kylian Mbappe către Paul Pogba: „M-am cam săturat!”

La reunirea naționalei Franței, vedeta echipei PSG a fost întâmpinată de atacantul lui Manchester United, Paul Pogba. Cei doi s-au îmbrățișat, după care au purtat un scurt dialog, notează as.com.

ADVERTISEMENT

Jucătorul echipei engleze l-a întrebat pe colegul lui din ofensivă de la națională care mai este situația la PSG. Iar răspunsul lui Kylian Mbappe, surprins de camerele de filmat, a fost unul elocvent: „M-am cam săturat”.

PSG trece printr-o situație mai mult decât dificilă după eliminarea din optimile Champions League. Echipa a fost scoasă din competiție de Real Madrid, iar fanii s-au săturat de atâtea eșecuri în cea mai importantă competiție europeană la nivel de club.

ADVERTISEMENT

Drept urmare și-au fluierat favoriții pe toată durata partidei cu Bordeaux, prima de după eliminarea din Ligă, cu excepția lui Mbappe. Nu l-au iertat pe Neymar nici măcar când acesta a dus scorul la 2-0.

Lionel Messi a ajuns în Argentina și va juca vineri

La peste 11.000 de kilometri distanță, colegul lui Mbappe de la PSG, Lionel Messi, a aterizat în Argentina, alături de Angel di Maria și Leandro Paredes. Cei trei s-au dus în țara natală pentru a perticipa la ultimele două meciuri din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Absent în meciul din week-end-ul trecut, când PSG a pierdut cu 0-3 pe terenul lui Monaco în etapa a 29-a din Ligue 1, Messi s-a refăcut, dar și-a amânat plecarea spre Argentina cu o zi.

El a acuzat o stare febrilă în ziua partidei cu echipa din Principat. Între timp s-a recuperat și este apt pentru a juca vineri împotriva Venezuelei, în penultimul meci din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Argentina și-a asigurat calificarea, nu mai poate pierde locul 2 în grupa sud-americană, iar singurul obiectiv ar putea fi clasarea pe primul loc. În acest moment, Messi și colegii au un pasiv de 4 puncte față de liderul Brazilia.

Meciul Brazilia – Argentina, suspendat pe 6 septembrie, se va juca la vară

Cvintupla campioană mondială beneficiază de un program relativ ușor. Vineri primește replica chilienilor, iar pe 29 martie joacă în deplasare cu Bolivia. În aceeași zi, Argentina evoluează pe terenul Ecuadorului.

Speranțele argentinienilor de a trece pe primul loc se leagă de un eventual pas greșit al Braziliei cu Chile și o victorie în meciul direct. Partida tur, care a avut loc pe 6 septembrie a fost suspendată în minutul 7.

Ulterior, FIFA a amendat cele două federații și i-a suspendat pe jucătorii argentinieni care nu au respectat protocolul sanitar. Totodată, forul mondial a anunțat că partida se va rejuca la vară, dar fără a preciza o dată, anunță cbssports.com.

ADVERTISEMENT