Sport

Alarmă la PSG! Kylian Mbappe s-a accidentat și a ajuns la spital. Ratează returul cu Real Madrid din Liga Campionilor? Video

Atacantul francez Kylian Mbappe, vedeta echipei PSG, s-a accidentat la antrenamentul de luni al formației franceze și a ajuns la spitalul Neuilly, unde a stat peste o oră pentru investigații amănunțite.
07.03.2022 | 18:18
Alarma la PSG Kylian Mbappe sa accidentat si a ajuns la spital Rateaza returul cu Real Madrid din Liga Campionilor Video
Kylian Mbappe s-a accidentat la antrenamentul de luni al lui PSG, iar prezența în returul de miercuri cu Real Madrid este incertă. Sursa foto: football-espana.net
ADVERTISEMENT
07-03-2022
17:21

PSG anunță că examenul medical al lui Kylian Mbappe este liniștitor

Clubul PSG a informat, pe site-ul oficial, că lucrurile nu sunt atât de grave în ceea ce-l privește pe atacantul francez Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a primit o lovitură la piciorul stâng la antrenamentul de astăzi. A fost tratat în această după-amiază. Examenul clinic este liniştitor și un nou test va fi făcut în 24 de ore”, se menționează în buletinul medical apărut pe site-ul oficial al clubului.

De asemenea, se mai informează că Sergio Ramos se va antrena individual până la sfârșitul săptămânii, deci va rata sigur meciul cu Real Madrid de miercuri, din returul optimilor Ligii Campionilor.

În plus, Ander Herrera se antrenează individual și continuă tratamentul pentru conjunctivită, dar va relua ședințele de pregătire cu echipa la sfârșitul săptămânii.

Kylian Mbappe, atacantul echipei PSG, s-a accidentat la antrenamentul de luni, ultimul dinaintea plecării echipei spre Madrid, pentru returul cu Real, de miercuri, 9 martie, din optimile Ligii Campionilor, fiind dus de urgență la spitalul Neuilly.

Kylian Mbappe a stat mai mult de o oră în spitalul Neuilly pentru investigații amănunțite

Atacantul francez Kylian Mbappe a fost lovit în zona gleznei, la antrenamentul susținut luni, de PSG, ultimul dinaintea plecării spre Madrid. Miercuri, 9 martie, gruparea franceză întâlnește Realul în returul optimilor Ligii Campionilor, după ce în tur s-a impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a părăsit ședința de pregătire și a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite. Atacantul francez a stat în spitalul Neuilly mai bine de o oră, iar medicii urmează să se pronunțe cu privire la prezența pe teren a jucătorului în meciul cu Real.

Ziarul L’Équipe, citat de as.com, a scris că atacantul francez nu va evolua împotriva lui Real, iar oficialii clubului francez se tem de ceste mai rău: o fractură, care să-l facă indisponibil pe jucător pentru o perioadă mai lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Conform primelor rezultate medicale, Kylian Mbappe nu are fractură

Totuși, conform primelor rezultate medicale, o posibilă fractură a fost scoasă de pe lista diagnosticelor, dar acest lucru nu a liniștit prea mult apele la PSG.

Și publicația RMC Sports scrie că prezența lui Kylian Mbappe pe teren, la returul de miercuri, este incertă, dar notează, totuși, că se vor ști mai multe după rezultatele tuturor investigațiilor medicale.

ADVERTISEMENT
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe a fost faultat, la antrenamentul de luni, de Idrissa Gueye. Sursa foto: metro.co.uk

Cert este că Mbappe va face deplasarea, alături de colegii lui de la PSG. În cazul în care nu va juca, antrenorul argentinian Mauricio Pochettino va fi nevoit să-l folosească în atac, alături de compatriorul lui Lionel Messi și brazilianul Neymar, pe Angel di Maria.

Kylian Mbappe este cel care în tur a marcat golul victoriei lui PSG, în minutul 90+4, după o pasă primită de la Neymar.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota NETBET pentru Real Madrid – PSG: 1,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT