Sport

Kylian Mbappe a ales unde va juca sezonul viitor. Radio Marca anunță că atacantul francez a semnat contractul în condiții financiare fabuloase

Atacantul francez al lui PSG, Kylian Mbappe, s-a decis unde va juca din vară, iar contractul ar fi fost, deja, semnat. În afara salariului imens, jucătorul va încasa și o primă de instalare record.
14.03.2022 | 15:05
Kylian Mbappe a ales unde va juca sezonul viitor Radio Marca anunta ca atacantul francez a semnat contractul in conditii financiare fabuloase
ADVERTISEMENT
14-03-2022
13:08

Radio Marca: Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Potrivit unui jurnalist spaniol de la Marca, Kylian Mbappe a semnat deja viitorul contract cu Real Madrid, încă din 30 ianuarie, scrie RMC Sport.

Informația a fost furnizată de Roman Alvarez de Mon, la Radio Marca. Acesta dă sigurări că actele au fost semnate pe 30 ianuarie, cu două săptămâni înainte de prima manșă dintre PSG și Real din optimile Ligii Campionilor.

Potrivit jurnalistului, contractul a fost semnat în prezența avocatului lui Kylian Mbappe și a doi reprezentanți ai lui Real Madrid: Jose Luis Del Valle, un apropiat al lui Florentino Perez, și Pedro Lopez Jimenez, vicepreședintele clubului.

Pe zi ce trece, este tot mai evident că atacantul francez Kylian Mbappe va deveni, din vară, după ce îi expiră contractul cu PSG, jucătorul lui Real Madrid, iar presa spaniolă scrie că actele vor fi parafate la mijlocul săptămânii viitoare.

Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid săptămâna viitoare

Kylian Mbappe a declarat de mai multe ori în ultima vreme că ceea ce se va întâmpla în dubla manșă dintre PSG și Real Madrid nu îi va schimba punctul de vedere în ceea ce privește decizia de a continua din vară cu PSG.

ADVERTISEMENT

Dar eliminarea lui PSG de către Real Madrid, în optimile Ligii Campionilor, a schimbat total datele problemei. Echipa franceză a rămas fără cel mai important obiectiv, iar plecarea „perlei” grupării este tot mai sigură.

Cotidianul Marca anunță că negocierile dintre Real Madrid și Kylian Mbappe s-au intensificat în ultima vreme, contractul va fi semnat săptămâna viitoare, dar înțelegerea va fi făcută publică abia în iunie, după ce expiră contractul atacantului cu PSG.

ADVERTISEMENT

După ofensiva puternică din vara vara trecută, cu prezentarea mai multor oferte de către Real, toate ignorate de PSG, aducerea fotbalistului francez pe Santiago Bernabeu va deveni realitate, scrie publicația spaniolă.

Primă de instalare pentru Kylian Mbappe la Real și salariu de 25 de milioane de euro pe an

Totul indică faptul că povestea se va încheia înainte de ziua de vineri a săptămânii viitoare. Totuși, oficializarea contractului se va face la finalul actualului sezon, Real Madrid dorind să respecte actualul contract al lui Kylian Mbappe cu PSG, care expiră pe 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Ziarul Marca scrie că salariul lui Mbappe la Real Madrid va fi de aproximativ 25 de milioane de euro pe sezon. În plus, pentru că vine ca jucător liber de contract, deci nu se plătește nicio sumă pe el, Real îi va da o primă de instalare între 60 și 80 de milioane de euro.

Mbappe a primit, în acest sezon, mai multe oferte de la PSG de a-și prelungi contractul, dar le-a respins pe toate. Nu era vorba neapărat de bani. El a cerut reguli mai stricte în viața de zi cu zi a jucătorilor și a solicitat să fie figura centrală a lui PSG, în faţa lui Neymar şi Messi.

ADVERTISEMENT

În plus, atacantul de 23 de ani a cerut lămuriri în privinţa viitorului antrenorului Mauricio Pochettino, despre care s-a spus, în repetate rânduri, că ar putea să fie schimbat în vară.

Cu antrenorul argentinian, atacantul are o relaţie foarte bună. Dacă acesta va fi, până la urmă, schimbat, Mbappe şi-ar fi dorit ca Zinedine Zidane să fie adus la echipă.

ADVERTISEMENT