Sport

PSG, anunț important cu două săptămâni înainte ca Mbappe să poată semna cu Real Madrid: ”Știți ce vrem noi”. Video

Kylian Mbappe urmează să intre în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate angaja discuții cu orice alt club, dar se pare că alegerea sa este Real Madrid.
18.12.2021 | 12:18
PSG anunt important cu doua saptamani inainte ca Mbappe sa poata semna cu Real Madrid Stiti ce vrem noi Video
ADVERTISEMENT

”Galacticii” și-au exprimat extrem de clar intenția de a-l aduce pe internaționalul francez, iar președintele Florentino Perez a anunțat că primele vești vor veni la 1 ianuarie 2022.

De curând, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit și el pe marginea acestui subiect și i-a făcut pe fanii de pe Santiago Bernabeu să viseze la noi transferuri ”galactice”.

ADVERTISEMENT

PSG continuă bătălia cu Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Toate detaliile arată destul de clar că PSG nu mai reprezintă o opțiune pentru Kylian Mbappe și Real Madrid este în fruntea listei pentru a-l semna, dar ultimul său mesaj pe tema unui transfer în vară pare că lasă deschisă ușa și pentru alte cluburi care îl doresc.

Deși situația pare destul de clară, parizienii nu au renunțat la ideea de a-l convinge pe atacantul de 22 de ani să semneze o prelungire a acordului, iar directorul sportiv Leonardo face tot ce îi stă în putință să nu-și piardă vedeta.

ADVERTISEMENT

”Kylian este minunat. El este diferit, unic. Știți ce vrem noi, o prelungire a contractului… Asta e clar. Vom vedea ce va fi. Marquinhos va rămâne toată viața aici. Nu vrea să plece”, a declarat oficialul parizienilor la o întâlnire cu studenții de la Universitatea Sorbona.

PSG va sta ”cuminte” în perioada de mercato

Leonardo a lăsat să se înțeleagă că PSG nu va fi foarte activă pe piața transferurilor în perioada de mercato din iarnă și le-a explicat elevilor ce înseamnă meseria de director sportiv la un club mare.

ADVERTISEMENT

”În mod normal, cele mai active vor fi echipele care au nevoie de ceva mai mult, ceea ce noi sincer nu avem. În mercato de iarnă se caută mai degrabă o oportunitate, decât o investiție mare.

Meseria de director sportiv este grea pentru că 24 de ore pe zi ești pe telefon, te deplasezi, urmărești jucători. Fereastra de transferuri îi face pe oameni să râdă din când în când. Ai lucruri planificate, iar când începe se întâmplă lucruri la care nu te așteptai”, a spus fostul fotbalist brazilian.

ADVERTISEMENT

Leonardo visează la trofeul Champions League

Directorul sportiv al parizienilor este conștient că din vitrina clubului lipsește cel mai important trofeu, Champions League, dar speră că acesta va fi câștigat în acest sezon pentru că echipa arată fantastic.

”Când te uiți la echipa noastră de astăzi îți spui că este un vis. Reprezentăm ceva unic în lume. Oamenii vorbesc mult, dar nimeni nu a avut ce avem noi. E clar că ne lipsește cel mai mare trofeu, dar va veni și acesta. 

Trebuie să depășești ideea că nu ai câștigat niciodată Champions League. Trebuie să ne scoatem asta din cap. E adevărat că nu avem palmaresul altor echipe, dar avem structura, calitatea și organizarea. Parisul este un oraș deosebit, dar îți ia puțin concentrarea”, a încheiat Leonardo.

ADVERTISEMENT