Sport

Kylian Mbappe și-a schimbat planurile. Decizia care-i pune pe jar pe cei de la PSG

Kylian Mbappe a ales în vară să semneze prelungirea contractului cu PSG în dauna lui Real Madrid, însă acum pare decis să reîncălzească relația cu Real Madrid.
26.12.2022 | 20:38
Kylian Mbappe sia schimbat planurile Decizia carei pune pe jar pe cei de la PSG
Dacă în vară a refuzat-o pe Real Madrid, acum Kylian Mbappe pare că și-a schimbat părerea și și-ar dori să semneze cu madrilenii. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid și l-a dorit cu ardoare pe Kylian Mbappe, însă, când toată lumea se aștepta ca acesta să ajungă la campioana Europei, francezul a decis să își prelungească acordul cu PSG. Însă, se pare că gruparea din Paris nu i-a satisfăcut toate doleanțele exprimate în momentul respectiv, iar acum Kylian își dorește acum să repare greșeala.

Mbappe dorește să redeschidă ”ambasadele” cu Florentino Perez

Deși clubul i-a permis să revină la pregătiri după Anul Nou, Kylian Mbappe s-a prezentat deja la antrenamente. Probabil și cu speranța că activitatea îi va permite să treacă mai ușor peste dezamăgirea de la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte însă, surse apropiate jucătorului susțin că acum, că Mondialul s-a încheiat, Kylian se concentrează și asupra viitorul carierei sale.

Pentru că, în opinia sa, șefii lui PSG nu și-au ținut promisiunile făcute atunci când și-a prelungit contractul. Iar varianta pe care o ia în calcul, scriu cei de la Foot Mercato, este tocmai Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Desigur, lucrurile nu mai sunt însă la fel de simple. Florentino Perez s-a simțit trădat atunci când, în vară, Mbappe și-a schimbat punctul de vedere.

Mai cu seamă că discuta cu jucătorul, regulat, pe Skype. Iar acesta îl asigurase permanent că va da curs ofertei campioanei Spaniei și că va semna cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Totuși, francezul este dispus să încerce. Iar primul pas pe care ar dori să-l facă, precizează sursa deja amintită, este acela de a-și cere scuze. Și de a relua obiceiul de a conversa cu Perez.

Nu este însă sigur că acest lucru este suficient. Și aceasta pentru că PSG i-a oferit un contract extrem de consistent, iar Real ar trebui să cheltuie mai mult decât ar fi făcut-o în vară.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă valoarea lui Mbappe este indubitabilă, madrilenii au deja în poziția în care evoluează francezul un jucător de calibru, Vinicius jr. Astfel că ar putea să cheltuiască banii pentru a acoperi alte poziții.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,18 este cota pentru „total goluri 4-6” la PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT