Sport

Kylian Mbappe, tot mai aproape de a se despărți de PSG. Un gigant din Premier League, favorit pentru transferul francezului

Deși și-a prelungit contractul cu PSG în vară, telenovela unei eventuale plecări a lui Kylian Mbappe continuă și un club enorm din Premier League este favorit să-l semneze.
22.10.2022 | 16:33
Kylian Mbappe tot mai aproape de a se desparti de PSG Un gigant din Premier League favorit pentru transferul francezului
Deși și-a prelungit contractul cu PSG în vară, telenovela unei eventuale plecări a lui Kylian Mbappe continuă și un club enorm din Premier League este favorit să-l semneze. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un nou episod din această poveste parcă fără sfârșit a început atunci când presa a scris că atacantul le-a cerut conducătorilor parizieni să-l lase să plece, fiind nemulțumit de faptul că nu are susținerea necondiționată a clubului.

Un club uriaș din Premier League, în pole position pentru aducerea lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a negat cu vehemență faptul că și-ar dori să plece de la PSG și că se simte foarte bine la gruparea de pe Parc des Princes, dar fum fără foc nu iese. Iar acum se vorbește despre faptul că destinația starului ar fi Premier League.

ADVERTISEMENT

Publicația britanică Express scrie că Liverpool, aflată în căutarea unui înlocuitor pentru Sadio Mane plecat la Bayern Munchen, este în pole position pentru a-l semna pe internaționalul francez, mai ales că Real Madrid i-ar fi închis toate ușile fotbalistului.

Doi dintre cei mai renumiți jurnaliști vorbesc despre faptul că Florentino Perez nu îl mai vrea pe starul de la PSG, fiind dezamăgit de faptul că acesta a ales în vară să rămână la campioana Franței, deși s-a vehiculat faptul că avea deja o înțelegere verbală cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

”S-a liniştit. Nu va pleca niciodată în ianuarie, este imposibil. Pe de altă parte, sigur va pleca vara viitoare. Nu sunt sigur că Real Madrid este candidatul numărul unu pentru a-l semna. Florentino Perez vede cum se comportă Mbappe și anturajul său în culise și nu cred că îi place deloc.

Nu vrea astfel de jucători, cu această mentalitate, în vestiarul lui Real Madrid, mai ales că creșterea lui Vinicius în stânga este enormă. Dacă ar ajunge Mbappe, unde ar juca? În dreapta? Imposibil. Cred că este este mai probabil ca Mbappe să meargă la Liverpool vara viitoare”, a declarat Hugo Cappelaere, ziarist la Canal +.

ADVERTISEMENT

Capriciile l-au îndepărtat pe Mbappe de Real Madrid

Teoria este susținută și de jurnalistul spaniol Tomas Gonzalez-Martin: ”Nu vine la Real Madrid pentru că el însuși a închis ușa jucându-se cu clubul pentru a obține mai mulți bani de la PSG. În loc să joace un fotbal bun, el se plânge, iar asta pentru Real Madrid și pentru orice club este un dezastru.

Tocmai i-au dat Balonul de Aur lui Benzema, iar dacă totul va merge în același ritm următorul Balon de Aur va fi Haaland. Nimeni nu vorbește despre Mbappe, care stagnează, merge înapoi și își distruge cariera. Pentru Real Madrid, s-a terminat. Un jucător atât de capricios nu poate veni la Madrid”.

ADVERTISEMENT

Problema cea mai mare pentru Kylian Mbappe o reprezintă faptul că până și șeicii qatarezi de la PSG s-au cam săturat de ifosele sale, mai ales după ce i-au oferit tot ce se putea oferi în noul contract, și ar putea chiar să-l bage într-o ședință în care să-l scuture puțin.


  • (P) Cota pentru PSG – Maccabi Haifa : 1,86 este cota pentru „total goluri în prima repriză: sub 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT