Fotbal international

Kylian Mbappe, tot mai aproape de Premier League! Ce sacrificii face Liverpool pentru francez

30.01.2021 | 11:29
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ezită să-și prelungească angajamentul cu PSG, iar jurnaliștii francezi au dezvăluit ce sacrificii este dispusă Liverpool să facă pentru a-și asigura serviciile fotbalistului.

Curtat insistent de Real Madrid și trupa lui Jurgen Klopp, atacantul de 22 de ani este mai aproape de Premier League, decât de La Liga. Francezii știu și în ce condiții s-ar putea realiza mutarea.

ADVERTISEMENT

Achiziționarea lui Mbappe, de către Liverpool, ar putea produce mutații importante în ofensiva clubului de pe Anfield Road.

Kylian Mbappe, tot mai aproape de Premier League

Ca să-i facă loc lui Kylian Mbappe în primul 11 al Cormoranilor, Jurgen Klopp pare dispus să renunțe la una dintre vedetele din atacul echipei sale.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii francezi susțin că oricare dintre Sadio Mane, Roberto Firmino sau Mohamed Salah ar putea pleca de pe Anfield. Cel mai probabil, cel sacrificat se va alege dintre Mane și Firmino, în condițiile în care Salah este golgheterul echipei.

Un alt aspect important amintit de francezi este stabilitatea financiară a echipei lui Jurgen Klopp. Dacă va obține semnătura lui Mbappe, FC Liverpool va trebui să achite o sumă de transfer consistentă, dar și să ofere o primă de instalare pe măsură.

ADVERTISEMENT

Real Madrid i-a pregătit un salariu de 21 de milioane de euro

Bătălia dintre Real Madrid și Liverpool pentru atacantul naționalei Franței este extrem de strânsă. Jurnaliștii de la AS susțin că clubul din capitala Spaniei i-a pregătit lui Mbappe un salariu uriaș – 21 de milioane de euro pe sezon.

Problema madrilenilor este însă, că vor trebui să renunțe la mai mulți jucători pentru a face rost de suficienți bani ca să-l convingă pe Mbappe să semneze în această vară.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră anul viitor și, pentru a nu-l pierde gratis, oficialii lui PSG speră să ajungă cât mai repede la un acord cu unul dintre cele două cluburi. Atacantul a declarat în mai multe rânduri că își dorește o nouă provocare.

ADVERTISEMENT