Sport

Kylian Mbappe, răspuns categoric despre transferul iminent la Real Madrid. Ce i-a mărturisit lui Thierry Henry

Este tot mai clar că atacantul Kylian Mbappe o va părăsi pe PSG la finalul sezonului, iar toate scenariile din ultima vreme duc către un transfer la Real Madrid.
04.12.2021 | 11:41
Kylian Mbappe raspuns categoric despre transferul iminent la Real Madrid Ce ia marturisit lui Thierry Henry
ADVERTISEMENT

Președintele Florentino Perez este convins că va reuși să pună mâna pe starul francez de 22 de ani și a anunțat că  primele vești vor veni la 1 ianuarie 2022, atunci când jucătorul intră în ultimele 6 luni de contract cu parizienii.

Zilele trecute, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit și el pe marginea acestui subiect și i-a făcut pe fanii de pe Santiago Bernabeu să viseze la noi transferuri ”galactice”.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este tot mai aproape de transferul lui Kylian Mbappe

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce decizie va lua Kylian Mbappe în privința viitorului său, după ce contractul cu PSG se va încheia la 30 iunie 2022, iar fanii lui Real Madrid speră să-l vadă în tricoul ”blanco” din sezonul următor.

Într-un interviu acordat fostului mare atacant francez Thierry Henry pentru Amazon Prime Video, actualul star de pe Parc des Princes a pus o nouă cărămidă în relația cu formația ”galactică” și a lăsat să se înțeleagă că viitorul său este legat de Spania.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Henry cât de bine cunoaște limba spaniolă, Mbappe a răspuns categoric: ”Foarte bine”, iar apoi a detaliat: ”Întotdeauna mi-am dorit să fiu un mare fotbalist și o figură publică importantă. Astăzi nu poți fi o vedetă internațională și să vorbești doar limba franceză. Trebuie să știi să te adaptezi în toate circumstanțele. Ajungi acolo și trebuie să știi să vorbești”.

Starul francez a dezvăluit de ce a învățat limba spaniolă

Thierry Henry a încercat să-l tragă și mai mult de limbă pe Kylian Mbappe despre o eventuală plecare la Real Madrid, dar actualul jucător de la PSG a încercat să ocolească subiectul, însă a lăsat de înțeles că acolo va juca din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a învățat limba spaniolă și pentru a-l ajuta în cariera de fotbalist, starul francez a dat un răspuns diplomatic. ”Dacă într-o zi călătorești, trebuie să vorbești limba. Dar nu, în primul rând, nu a fost pentru asta. Dacă îmi servește în carieră, cu atât mai bine. Mai multe nu îți spun”, a precizat Mbappe, conform Le Parisien.

Madrilenii  au încercat să-l aducă încă din această vară pe starul francez pe Santiago Bernabeu, încercând să evite o concurență acerbă ce se va isca după ce Mbappe va intra în ultimele șase luni de contract, dar s-au lovit de refuzul celor de la PSG deși oferta era una amețitoare: 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mbappe, sfătuit de Ibrahimovic să meargă la Real

Real Madrid urmează să pună șase jucători pe lista de transferuri. O mutare care ar degreva clubul de cheltuieli salariale de 102 milioane de euro. Și care ar cimenta viitorul lui Vinicius jr în cadrul echipei. Și ar oferi o parte dintre banii necesari pentru aducerea lui Kylian Mbappe și Erling Haaland.

Starul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a afirmat de curând că l-a sfătuit pe Kylian Mbappe să meargă la Real Madrid. Cei doi nu au apucat să fie colegi la PSG, suedezul plecând de pe Parc des Princes cu un an înainte ca starul francez să ajungă la Paris.

Considerat de mulți urmașul de drept la coroana de cel mai bun fotbalist după ce se vor retrage Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, atacantul lui PSG doboară record după record, iar ultima barieră depășită a fost la naționala Franței.

ADVERTISEMENT