Sport

Transferul lui Mbappe la Real Madrid, din ce în ce mai aproape?! Ce au făcut părinţii atacantului

Speculațiile cu privire la un posibil transfer a lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-au intensificat. Părinții lui au privit înfrângerea lui PSG din loja prezidențială.
11.03.2022 | 19:23
Transferul lui Mbappe la Real Madrid din ce in ce mai aproape Ce au facut parintii atacantului
Kylian Mbappe a marcat două goluri în dubla cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost un final de meci trist pe “Santiago Bernabeu” pentru Paris Saint-Germain. Echipa lui Mauricio Pochettino a pierdut calificarea în sferturile Ligii Campionilor, fiind învinsă de Real Madrid în meciul retur cu 3-1 (scor total 3-2).

Părinții lui Kylian Mbappe, invitați în loja prezidențială pe “Bernabeu”

Părinții atacantului au fost invitați să urmărească meciul Real Madrid – PSG din loja prezidențială de pe Santiago Bernabeu, potrivit Daily Star. Acest lucru duce cu gândul că relațiile dintre clubul spaniol și familia francezului se intensifică.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a deschis scorul la Madrid în minutul 39, din pasa lui Neymar, după ce anterior i se anulase un gol pe motiv de ofsaid. În acel moment, parizienii erau cu un pas şi jumătate în sferturi.

În repriza secundă, Real Madrid a făcut un uimitor „comeback” printr-un hat-trick realizat de Karim Benzema (minutele 61, 76 și 78), ducând la calificarea în sfeturile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

După încheierea confruntării, Benzema a făcut o mică declarație referitor la tânăra vedetă a lui PSG. El a vorbit pentru RMC Sport: „Kylian a fost dezamăgit după meci, este normal, a vrut să strălucească ca întotdeauna. Dar este tânăr, are suficient timp să o facă…”

Real Madrid îl vrea pe Mbappe cu orice preț

Deși Mbappe regretă înfrângerea de miercuri seară, există în continuare șanse mari ca el să îmbrace tricoul lui Real Madrid începând cu sezonul viitor. Intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, atacantul de 23 de ani a fost legat în mod continuu de un transfer pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

Pierderea atacantului va fi o lovitură majoră pentru PSG, care a încercat tot sezonul să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească perioada de ședere pe Parc des Princes.

Încercările repetate ale clubului parizian ar putea fi zadarnice, având în vedere eliminarea în optimile de finală împotriva clubului care s-a arătat cel mai interesat de francez.

ADVERTISEMENT