Sport

Kylian Mbappe, ultimatum primit din partea lui PSG! Termenul-limită în care trebuie să ia decizia cu privire la viitorul său

Kylian Mbappe ar putea pleca de la PSG deși și-a prelungit contractul! Șefii parizienilor, enervați de starul naționalei Franței. Real Madrid stă la pândă.
28.02.2023 | 09:15
Kylian Mbappe ultimatum primit din partea lui PSG Termenullimita in care trebuie sa ia decizia cu privire la viitorul sau
4 luni mai are la dispoziție Kylian Mbappe să își activeze clauza la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain, însă nu a activat clauza din contract, ceea ce îi nemulțumește teribil pe parizieni. Așa că starul naționalei Franței a fost înștiințat că mai are doar patru luni la dispoziție.

Kylian Mbappe, din nou aproape de plecarea de la PSG

Confrom presei franceze, atacantul de 24 de ani are la dispoziție doar patru luni pentru a-și activa clauza de prelungire cu un an a contractului cu PSG.

ADVERTISEMENT

Mbappe a semnat în 2021 un contract stelar cu PSG, iar înțelegerea trebuie să fie valabilă până în vara lui 2024. Starul are un salariu anual de 50 de milioane de euro, însă Real Madrid sau Manchester United îl doresc cu insistență. 

În cazul în care nu își va prelungi în cele din urmă contractul, jurnaliștii de la Marca anunță că Mbappe ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu iarna viitoare.

ADVERTISEMENT

Șeicii PSG-ului au luat act de această problemă și vor încerca să facă totul pentru a-l împiedica pe Kylian Mbappe să plece. În acest sezon, atacantul a reușit 29 de goluri și 7 assist-uri în doar 29 de partide.

Kylian Mbappe, nu e decis să activeze clauza la PSG

Kylian Mbappe mai are timp să ia o decizie până pe data de 30 iunie 2023, iar în cazul în care își va actica clauza contractuală va juca pe Parc des Princes până în vara lui 2025 și va mai câștiga încă 100 de milioane de euro. În plus, Neymar și Lionel Messi au și ei șanse foarte mari să nu mai continue din vară la PSG.

ADVERTISEMENT

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024.

Haaland era o altă țintă pentru Madrid, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, l-a dorit cu insistență pe francez și a uitat cum i-a refuzat Mbappe pe „galactici”, fiind decis să reia negocierile cu impresarii jucătorului, conform ziariștilor de la sport.es.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,30 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Nantes.

ADVERTISEMENT