Fotbal intern

Kylian Mbappe va fi adversarul României la Olimpiada de la Tokyo! ”Vreau să câștig aurul!”

22.01.2020 | 19:00
Kylian Mbappe va fi adversarul Romaniei la Olimpiada de la Tokyo Vreau sa castig aurul
Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului. (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ar putea să fie unul dintre adversarii naţionalei României la Olimpiada de la Tokyo, iar atacantul lui PSG a anunţat că îşi doreşte să câştige medalia de aur la turneul de fotbal. Francezul a oferit un interviu pentru BBC şi a anunţat care sunt obiectivele lui în 2020, acesta dorind să triumfe alături de francezi şi la Campionatul European.

Kylian Mbappe, posibilul adversar al României la Olimpiada de la Tokyo

Franţa s-a calificat, alături de România, Germania şi Spania, la turneul de fotbal de la Olimpiada de la Tokyo, iar Kylian Mbappe îşi doreşte să participe la competiţia care va avea loc între 24 iulie şi 9 august. Fotbalistul de 21 de ani a declarat pentru BBC că vrea să câştige medalia de aur alături de selecţionata “Cocoşului Galic”.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul meu în 2020 este să câştig tripla: Liga Campionilor, EURO 2020 şi medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu ar fi rău să obţin toate aceste trofee. Îmi doresc să-mi îndeplinesc acest vis. Ar fi un moment de mândrie să o ajut pe PSG să câştige pentru prima oară Liga Campionilor şi să ajut Franţa să câştige noi trofee”, a declarat Kylian Mbappe pentru BBC.

Parcursul de vis al lui Liverpool l-a impresionat pe Mbappe: “Pare uşor când te uiţi”

Kylian Mbappe a fost impresionat de Liverpool, care are un parcurs de vis în Premier League, cu 21 de victorii şi o remiză în 22 de etape. Atacantul lui PSG a susţinut că formaţia lui Jurgen Klopp se aseamănă cu o maşinărie, iar jucătorii “cormoranilor” sunt foarte concentraţi la fiecare meci, chiar dacă echipa joacă din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

“Este uluitor ceea ce a reuşit Liverpool. Parcă este o maşinărie. Jucătorii şi-au găsit ritmul şi nu au pierdut niciun meci. Când te uiţi la meciurile lor pare uşor, dar nu este cazul. Sunt concentraţi la fiecare meci, chiar dacă joacă la trei zile şi câştigă mereu.

Problema este că toţi urmăresc acum meciurile lui Liverpool şi multe echipe vor dori să arate ceea ce pot contra lor. Acum trebuie să dovedească în fiecare meci că echipa este una puternică”, a mai spus Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Ce spune Kylian Mbappe despre viitorul lui la PSG

Presa din Franţa a anunţat că PSG vrea să-i ofere prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, însă atacantul de 21 de ani a refuzat să intre în negocieri cu oficialii clubului de pe “Parc des Princes”. În interviul acordat pentru BBC, internaţionalul francez a susţinut că va lua o decizie în privinţa viitorului său la finalul sezonului.

“Acum sunt la PSG şi vreau să dau totul pentru acest club în acest moment. Vreau să ajut echipa să crească în acest sezon, să câştigăm trofee. Nu este bine pentru mine să vorbesc despre viitorul meu. Mă gândesc la clubul meu, mai ales că m-a ajutat foarte mult. Am venit aici când aveam 18 ani.

ADVERTISEMENT

Eram un jucător talentat, dar nu un superstar. Acum pot spune că sunt un superstar, iar acest lucru e mulţumită lui PSG şi echipei naţionale a Franţei. Vreau să fiu calm şi să mă concentrez la ceea ce am de făcut la PSG. Vom vedea ce va fi la finalul sezonului”, a susţinut Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT